RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Дознімалися: організатори п'яних вечірок із дівчатами у Києві отримали підозру

Організаторам п’яних вечірок у Києві, які споювали дівчат, накачували їх транквілізаторами, а потім знущалися та викладали відео у соцмережу, загрожує до 7 років позбавлення волі – чоловікам повідомлено про підозру.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

Так, підозру повідомлено зокрема двом організаторам безчинства за фактами виготовлення, зберігання та розповсюдження зображень порнографічного характеру, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 301 КК України). Їх затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання – за скоєне зловмисникам загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Читайте також: Окупанти масово ґвалтували українок у Бучі - дев'ять із них вагітні: відео

Зазначається, що слідчі та прокурори Київської області звернуться до суду з клопотанням про обрання останнім запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. А подальшу долю зловмисників вирішить суд.

Нагадаємо, 1 лютого розголосу набула інформація про організацію 20-річними чоловіками з Івано-Франківська, так званих вечірок, у столиці. Своєю місією вони вважали просвітлення оточення у "непорядності" дівчат та називали це "Покажемо вам, які кругом шл*хи".

За попередньою інформацією, злочинці не лише споювали жертв, але і підсипали їм наркотичний засіб "Ксанакс", через який людина непритомніє. Далі вони робили усе, що їм спадало на думку, у тому числі роздягали дівчат та ґвалтували їх руками, паралельно знімаючи це на камеру.

За результатами обшуків за місцем проживання підозрюваних виявлено та вилучено мобільні телефони, ноутбуки, банківські картки та інші докази, що свідчать про їх протиправну діяльність. Також перевіряється причетність підозрюваних до шахрайських дій під час збору добровільних внесків на потреби ЗСУ.

Раніше ми писали, що російські нацисти під Києвом ґвалтували та вбивали навіть 10-річних дітей.