RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Смертельний масаж: у Івано-Франківську жінка загинула страшною смертю під час сеансу

У травні 2022 року в Івано-Франківську сталася трагедія - масажистка під час роботи випадково підпалила клієнтку. Вона отримала великі опіки та померла.

Про це йдеться у вироку Івано-Франківського міського суду.

Уточнюється, що майстер робила жінці вакуумний масаж із використанням скляних банок, відкритого вогню та спиртовмісних речовин. Їх вона з необережності розлила на тіло, сталося займання. Жінка отримала опіки 1-3 ступеня 30% тіла та була госпіталізована до обласної лікарні, де померла.

Читайте також: Без мами залишився 3-річний син: у Хмельницькому молода дівчина померла після візиту до стоматолога

Обвинувачена визнала провину і розповіла, що вона під час масажу випадково пролила речовини, що містять спирт, через що сталося займання тіла потерпілої. Вона надавала клієнтці допомогу та доставила її до опікового відділення КНП "Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради".

Масажистка жалкувала про трагедію і просила її суворо не карати. Суд визнав її винною за ч.1 ст.119 КК України та засудив до 3 років позбавлення волі з випробувальним строком на 1 рік.

Як повідомляв "Апостроф", у Великій Британії померла 14-річна українка після того, як її знайшли непритомною на пляжі в англійському графстві Девон. Лікарям не вдалося врятувати дівчинку.