RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Ранок починається не з кави: у Мелітополі знову пролунали вибухи, фото та відео

В окупованому Мелітополі Запорізької області все частіше буває гучно - вночі і рано вранці 29 березня одразу кілька вибухів прогриміло в різних районах міста. Окупанти "метушаться".

Про це повідомив мер міста Іван Федоров у Telegram.

"Мелітополь: гучно! Одразу кілька вибухів чути у всіх районах міста. Окупанти метушаться", - написав Федоров, закликавши чекати подробиць від Генштабу.

Як уточнив військовий кореспондент Андрій Цаплієнко, в районі аеродрому в Мелітополі після ранкових вибухів досі димить.


Читайте також: У росіян у Мелітополі паніка через сильну "бавовну": фото і відео

У мережі з'явилися фото та відео з місця. Офіційної інформації про вибухи у Мелітополі наразі немає. Однак, як пишуть у Telegram-каналах, окупанти заявили, що є влучання в об'єкти локомотивного депо, є пошкодження.


Місцеві жителі повідомили, що після вибухів немає електрики не лише у районі Нового Мелітополя та залізниці, а й у Семенівці, Тамбовці та інших селах.

Як повідомляв "Апостроф", Іван Федоров раніше розповідав, що окупанти намагаються зміцнювати сухопутний коридор до Криму на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Тим часом, логістика ворога постійно ускладнюється.

  • Вас також може зацікавити:

Окупанти визначилися зі "столицею" Запорізької області: документ

Навіть тварини поводяться краще: українців шокували свинства росіян на Запоріжжі

Через Маріуполь не перестрибнемо: наступ ЗСУ має чіткі завдання