RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Трагедія в Умані: момент удару по багатоповерхівці потрапив на відео

У ніч проти 28 квітня росіяни вчергове обстріляли українські міста, в тому числі й Умань, де було зруйновано під'їзд багатоквартирного будинку та загинули люди - момент влучання зафіксували на відео.

Його опублікували на одному із YouTube-каналів.

Зазначається, що за словами очільника МВС України Ігоря Клименко в ефірі телемарафону, з-під завалів вдалося врятувати 17 людей, проте станом на 10 годину уже відомо і про десятьох загиблих, серед яких діти. Зокрема, внаслідок ракетної атаки росіян загинула дитина, якій було близько 3-4 років. За непідтвердженою інформацією із Telegram-каналів, серед загиблих також можуть бути п'ятнадцятирічний брат хлопчика та його сестра – ракета влучила прямо в кімнату сплячих дітей.

Читайте також: Число жертв ракетного удару по Умані зростає: серед загиблих є діти

Нагадаємо, у п'ятницю вранці росіяни атакували Черкаську область. Є два влучання крилатих ракет в Умані: до житлового будинку та складських будівель. На місці влучення ракети до житлового будинку працюють служби ДСНС, поліція та медики. Внаслідок влучення ракети окупантів зруйновано під'їзд дев'ятиповерхівки.

Раніше ми писали, що внаслідок ракетного удару по Україні 28 квітня росіяни вбили в Дніпрі молоду жінку з маленькою дитиною.

  • Вас може зацікавити:

Росія накопичила до сотні ракет: в Україні оцінили загрозу масованого удару на "травневі свята"

Ракетний удар по Україні 28 квітня: фото, відео і останні подробиці

"У них немає нічого святого": окупанти обстріляли храм у Нікополі