RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Війська РФ завдали ударів по Харківщині, багато пошкоджень і руйнувань. Фото

Російські окупаційні війська продовжують тероризувати Харківщину, зокрема, звільнений від окупантів у вересні 2022 року, Куп'янськ, внаслідок чого виникли пожежі, було пошкоджено цивільні будівлі та авто.

Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов у Telegram-каналі.

"Сьогодні о 6:45 ранку російські окупанти завдали удару з РСЗВ по центру Куп'янська. Пошкоджено приватний будинок, гаражі, сталися пожежі. Знищено 4 автомобілі. На щастя, обійшлося без постраждалих", - написав він.

Читайте також: Росія завдала удару по музею в центрі Куп‘янська: відео і подробиці про поранених

Окрім цього, протягом доби російські окупаційні війська продовжували обстрілювати населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області. Зокрема, під ворожим вогнем перебували Куп'янськ, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Червона Зоря, Дворічна, Лиман Перший та інші міста і села.

За словами Синєгубова на території області продовжуються роботи з розмінування вільних від окупації зон. За останню добу співробітники підрозділів піротехнічної служби Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили майже 11 гектарів території та нейтралізували 123 вибухонебезпечні предмети.

Раніше ми писали, що у суботу ввечері, 22 квітня, російські окупаційні війська вчергове обстріляли Харківську область ракетами С-300 - зафіксовано щонайменше пʼять прильотів, на місці одного з яких почалася пожежа.

  • Вас може зацікавити:

Ще мінус 470 окупантів: в Генштабі оприлюднили свіжу статистику втрат РФ

Пригожин погрожує вивести "вагнерівців" з Бахмута і хоче переконати Кремль перейти до оборони — ISW

ЗСУ відбили близько 60 атак ворога, після "бавовни" в Криму окупанти масово пишуть рапорти — Генштаб