RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Окупанти атакували Дніпропетровщину та Сумщину, є постраждалі: всі подробиці

У ніч на 6 травня російські загарбники запустили чотири дрони-камікадзе "Shahed 136" на Дніпропетровську область, а також завдали авіаційного удару по Сумській області.

Про це повідомив глава Дніпропетровської ОДА (ОВА) Сергій Лисак на своєму Telegram-каналі.

Читайте також: Перевіряють роботу ППО: у Міноборони пояснили частоту останніх обстрілів України

Всі чотири ворожі "Шахеди" у Дніпропетровщині були відбиті українськими силами ППО. Також зранку оборонцi з повiтряного командування "Схiд" збили над областю ще один безпілотник окупантів.

"Уламки збитих мопедів впали у Синельниківському районі. Там вибиті вікна у 5 приватних будинках. Понівечені дві господарські споруди та лінія електропередач. Люди неушкоджені", - написав Лисак.

Водночас у Нікопольському районі російські військові випустили півтора десятки снарядів з "Граду" по Марганецькій громаді. Мешканці громади не постраждали. Наразі з'ясовують наслідки цієї атаки.

Крім того, авіація загарбників завдала удару керованими бомбами по Сумській області. Як передає ОК "Північ" у Telegram, авіаудар було завдано близько 22:13 5 травня по місту Глухів.

"2 КАБ з ворожого літака СУ-35, по н.п. Глухів. Внаслідок удару пошкоджено 44 приватні домоволодіння та заклад освіти", - йдеться у повідомленні.

За даними ОК "Північ", внаслідок авіаудару поранено п‘ятеро людей.

Нагадаємо, бійці Сил спеціальних операцій ЗСУ показали моторошні кадри з Бахмута, де тривають кровопролитні бої з російськими окупантами.

  • Вас може зацікавити:

Українська армія успішно відбиває атаки противника: свіжі карти боїв

На Луганщині людей виселяють за відмову отримувати паспорт РФ: свіже зведення Генштабу

Скільки росіян загинуло на війні в Україні: дані з відкритих джерел