RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Ви - щури тилові": у Мелітополі п'яні російські військові влаштували перестрілку з ФСБшниками

У Мелітополі, який став хабом і великою базою окупантів, п'яні російські військові влаштували стрілянину зі співробітниками ФСБ та комендатури.

Про це повідомляє РІА Мелітополь у Telegram.

Читайте також: В української армії успіхи на кількох напрямках: оновлено карти боїв

"Російські "визволителі", що заселилися в одну з квартир дев'ятиповерхівки поблизу дитячого майданчика "Бастіон" на бульварі 30-річчя Перемоги, почали фестивалити з 22.00 Спершу співали пісні, на всю включали музику, матюкалися і кричали з балконів. Примітно, що відбувалося все під боком біля чергової комендатури, яка оселилася в корпусі колишнього училища №24", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що гулянка рашистів дістала місцевих жителів і вони викликали поліцію. Проте ті впоратися із військовими не змогли. Тому на допомогу прибули військова поліція, ФСБшники, співробітники військової комендатури та інших силових відомств окупантів.

П'яні солдати почали кричати з балкона: "Ви - щури тилові, а ми воювали" і так далі. А потім і зовсім відкрили вогонь по тих, хто приїхав їх утихомирювати. Зрештою, все закінчилося тим, що в квартирі, де знаходилася п'яна компанія рашистів, вибили двері, всіх "воїнів" другої армії світу побили та відвезли у невідомому напрямку", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що російські окупанти перекидають армійські частини та з'єднання з Херсонської області на Запорізький та Донецький напрямки.

Вас також може зацікавити:

Українські захисники повідомили про звільнення Новодарівки на Запоріжжі

Бійці ЗСУ звільнили ще одне село на Донеччині: знову майорить прапор України

Плани люблять тишу: в Міноборони заінтригували промовистим "посланням" від Буданова