RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Росія їх скоро вб'є і житимемо, як раніше": в Одесі жінка накинулася на касира через українську мову, відео

Не минуло й кількох днів після обстрілу Одеси російськими ракетами, як в місті виник черговий скандал із "російськомовним" населенням. Жінка влаштувала істерику через звернення до неї українською в одній із магазинів.

Про це повідомляє Telegram-канал Одеса INFO.

Читайте також: В Одесі накинулися на вуличних музикантів через українські пісні: поліція "випарувалася"

"Сьогодні в "Епіцентрі" касир звернувся до жінки українською мовою, на що вона почала кричати "я що бандерлога що ви зі мною так кажете, я не розумію вашу укронацистську мову, скоро вас усіх уб'ють". Ось такі клієнти бувають в Одесі" , - йдеться у повідомленні.


"Я Україну люблю, між іншим, і вона залишиться при Росії, як було раніше. Українську мову я теж люблю. Україна й надалі буде, просто у складі Росії, як завжди й була", - заявила жінка.

У відповідь на слова, що мінімум половина жителів України з нею не погодиться, жінка заявила, що Росія незабаром усіх "бандерлогів" уб'є.

"Яка половина? Цих "бандерлогів" Росія намагається всіх вбивати. І скоро їх усіх вб'є. У мене російсько-єврейське коріння, а ви чомусь усі "уркаїнців" підтримуєте", - сказала вона.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Одесі неадекват на мотоциклі намагався втекти від поліції, а після зупинки напав на патрульних.

Вас також може зацікавити:

Вдень – на ВЛК, увечері – на навчання: одеський військкомат влип у скандал через музикантів-волонтерів

Слава Камінська заступилася за російську мову в Україні та нарвалася на хейт

ООН в день теракту РФ на Каховській ГЕС відзначала день російської мови