RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Хто причетний до смерті мобілізованого Бориса Глушака: з'явились фото та прізвища співробітників ТЦК та ВЛК

Одеські активісти оприлюднили прізвища та фото чиновників ТЦК, які можуть бути винними у смерті інваліда Бориса Глушака, мобілізованого та насильно відправленого на ВЛК.

Про це громадський активіст Дем'ян Ганул написав у Facebook.

Читайте також: Смерть мобілізованого з інвалідністю на Одещині: нові подробиці про 29-річного хлопця

"Їх треба знати в обличчя! Винні у вбивстві хлопця Бориса Глушака з Ширяєва мають прізвища", - написав Ганул.

Він нагадав, що місцевого добряка та інваліда з дитинства насильно мобілізували, спішно відправили на ВЛК, яку він дивом пройшов, а вже вночі від нападу епілепсії Борис помер.

Олександр Стахов – керівник місцевого ТЦК, він як начальник несе безпосередню відповідальність за підлеглих ( перше фото). Сергій Гроховецький - працівник ТЦК який вручив Борису повістку та з ним проходив ВЛК в місцевій лікарні, знаючи про вади хлопця. Ірина Колонтай – голова місцевої Військово-лікарської комісії, саме вона вирішила, що Борис придатний до військової служби (третє фото), всі троє безпосередньо брали участь у вбивстві, хтось більше, хтось менше, але вони колективно вбили беззахисну людину. Ми знаємо про вас і ваші сім'ї все, якщо правоохоронці нічого не зроблять, люди матимуть право на самосуд! На останньому фото хлопець якого вбила гнила система і корумповані виродки, з ним вже попрощалися, спочивай, і вибач, що для змін у країні хтось має бути вбитий. Репост допоможе покарати винних, інакше у нас не працює", - написав Ганул.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на Одеському вокзалі мобілізували київських музикантів, які приїхали з благодійним концертом.

Вас також може зацікавити:

Загальна мобілізація: кого з медиків не можуть призвати до армії

Відстрочку буде отримати легше: що треба знати про нові правила мобілізації

Як захистити свої права, якщо силою затягують до ТЦК: рекомендації юриста