RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Мама, я був у пеклі": окупанти в Мелітополі вдруге викрали молодого українця

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області окупанти викрали та три місяці тримали в полоні молодого українця. Щойно його випустили з лікарні, рашисти знову його викрали.

Про це йдеться у Telegram-каналі Astra.

Повідомляється, що 22-річну молоду людину викрали наприкінці квітня нібито за фото ворожої військової техніки. Його тримали у комендатурі у будівлі колишньої ДАІ на вулиці Івана Алексєєва, били, морили голодом та не давали пити. Через три місяці полону Попова випустили за відсутністю складу злочину, після чого він потрапив до лікарні зі виснаженням – при зрості 2 метри хлопець важив близько 40 кг.

Читайте також: "Ви - щури тилові": у Мелітополі п'яні російські військові влаштували перестрілку з ФСБшниками

"Мамо, ти казала, що є пекло, ось я був у пеклі. Я так боявся засипати. Боявся, що прийдуть і будуть душити мене, вбивати. А ще я хотів пити сильно, але не давали воду. А найбільше хотів їсти. А ще мене били сильно. Мене побили так, що я чотири дні не міг у туалет сходити. Мамо, за що? Мам, може, ти знаєш, у чому мій злочин?", - розповів своїй мамі Леонід Попов.

Хлопець, який знаходився поряд з ним, розповів батькам молодого чоловіка, що той був у тяжкому стані, постійно лежав і шепотів: "Їсти хочу". Через голод, побиття та постійний стрес у нього загострився психічний розлад, поставлений кілька років тому "недиференційована шизофренія".

Коли Леоніда виписали зі стаціонару 2 серпня, і він із батьком доїхали до свого будинку, хлопця знову викрали військові. Наразі зв'язку з ним немає і близькі не знають, де їхній син і що з ним.

Раніше ми писали, що мешканців Мелітополя змушують здавати кров для поранених окупантів.

  • Вас може зацікавити:

Допомогли б проривати оборону росіян: яких ще снарядів не вистачає ЗСУ

Ранок для ворога почався не з кави: ЗСУ знищили ще одного "алігатора"

В окопах "каша" з живих і помираючих: російський полковник поскаржився на величезні втрати від касетних боєприпасів