RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Побиття чоловіка працівником ТЦК в Тернополі: нові подробиці і реакція поліції

Жителі Тернополя впізнали співробітника місцевого ТЦК, який побив мобілізованого - його звати Андрій. У поліції зазначили, що подібні справи є підслідністю Державного бюро розслідувань.

Про це повідомляє "20 хвилин".

Читайте також: Силове затримання чоловіків працівниками ТЦК в Тернополі: з'явилась реакція прокуратури

На відео, на якому били мобілізованих українців у стінах військомату Тернополя, читачі видання впізнали працівника Тернопільського ТЦК та СП Андрій Я.

У відділі комунікації Головного управління Нацполіції Тернопільської області виданню відповіли, що ці всі справи є підслідністю Державного бюро розслідувань.

"За всіма фактами працівники поліції поінформували ДБР, які, у свою чергу, внесли відомості про події, що відбувались на Тернопільщині, до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 426-1 Кримінального кодексу України", - зауважили правоохоронці.

Водночас у поліції додали, що нагляд за розслідуваннями даних кримінальних проваджень буде здійснювати військова прокуратура.

Як зазначили у "20 хвилин", відповідне відео вже третє за два дні із застосовуванням сили до чоловіків зі сторони працівників ТЦК. На перших двох зафіксовано, як українців виловлювали на вулиці та силою заштовхували в мікроавтобус.

Нагадаємо, 19 вересня у Львівській області стався скандал із військкомами: працівники ТЦК побили чоловіка та погрожували йому пістолетом.

  • Вас може зацікавити:

У Тернополі ТЦК силою "пакує" людей з вулиці: відео

Побиття чоловіка у Львівській області: ГБР розпочало провадження щодо працівників ТЦК

Вручення повісток: що заборонено робити представникам ТЦК