RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ткач звернувся до лікарні: поліція розслідує напад на журналіста під Києвом

Поліція розпочала розслідування за фактом нападу на журналіста Михайло Ткача під Києвом.

Про це інформує пресцентр Національної поліції України.

Зокрема, правоохоронці під час моніторингу соціальних мереж виявили публікацію українського інтернет-видання, у якому йшлося про те, що на журналіста скоїли напад під час виконання завдання у Київській області.

Читайте також: В Житомирі молодик побив працівника ТЦК і втік: відео бійки

Пресцентр Нацполіції не уточнює прізвище постраждалого журналіста, але підтверджує, що інцидент стався 17 листопада біля одного з ресторанів під Києвом. Разом з тим, до правоохоронців не надходило заяв або повідомлень про перешкоджання журналістській діяльності за цей час.

"Проте за фактом виявлення публікації про перешкоджання законній професійній діяльності журналістів слідчими ГУНП в Київській області розпочато кримінальне провадження (ч. 2 ст. 171 ККУ). Також встановлено, що сьогодні, 18 листопада, журналіст видання звернувся до медичного закладу за допомогою через тілесні ушкодження, отримані в результаті конфлікту біля ресторанного закладу", - продовжили поліцейські у своєму пресрелізі.

Медики проінформували правоохоронців про звернення постраждалого журналіста, як це передбачає процедура у подібних випадках. За фактом нападу на журналіста розпочато досудове розслідування. У поліції не виключають, що інцидент можуть додатково кваліфікувати за іншою статтею Кримінального кодексу.

Варто зазначити, що журналіст Михайло Ткач у своїх соцмережах поки що не коментував інформацію про напад у Київськеій області.

Раніше ми розповідали, що у вінницькому ресторані сталась бійка між військовим і СБУшниками.

Вас може зацікавити:

Вдарив у щелепу на очах у чоловіка: в Ужгороді нетверезий майор ТЦК напав на жінку, фото

Аll inclusive: в Туреччині росіянина міцно побили в 5-зірковому готелі, фото і відео

"Я в КМДА працюю": у Києві неадекват напав на дівчину-бариста, відео