RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У вінницькому ресторані сталась бійка між військовим і СБУшниками: відео і всі подробиці

На минулих вихідних в одному з ресторанів Вінниці сталася бійка між військовим та працівниками військової контррозвідки Служби безпеки через російський шансон.

Про це повідомляє видання vn.20minut.ua.

Читайте також: "Залишайте російську в окопах": Ніцой викликала скандал, розкритикувавши пораненого бійця за мову

Як зазначається, конфлікт стався у суботу, 4 листопада, в ресторані "Арталь". Там окремими компаніями святкували Дні народження військовий та працівник СБУ. Після 22.00, коли закінчив свою роботу музичний супровід закладу, у VIP-залі, де перебували СБУшники, почав лунати російський шансон - "Владимирский централ" Михайла Круга.

Після зауважень з боку компанії військового вимкнути російську музику у бій пішли кулаки.

За даними власних джерел видання, серед постраждалих, які зробили зауваження, троє чоловіків за професіями: військовий, стоматолог та юрист.

Четвертого постраждалого, львів'янина Руслана Сивака, зі струсом мозку шпиталізували. Саме він, за словами очевидців, увімкнув шансон і був ініціатором бійки разом зі своїм сином-іменинником, що працює у Департаменті військової контррозвідки СБУ.

"Також СБУшник мав при собі нагородну зброю, пістолет Glock-17, отриманий в березні цього року від тодішнього Міністра оборони Олексія Резнікова. Також в їх компанії було ще два працівники контррозвідки", - пише видання.

Журналісти звернулись у пресслужбу поліції Вінницької області. Там зазначили, що за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК (хуліганство). Всіх учасників встановили, проводять слідчі дії.

Нагадаємо, у мережі розгорівся скандал через слова скандальної мовознавиці, екснардепки Ірини Фаріон на адресу бійців "Азову" за російську мову на фронті.

  • Вас також може зацікавити

Скільки в Україні залишилося "ватників" після 24 лютого: соціолог назвав цифру

"Ми втомилися від війни": у Полтаві підлітки влипли у скандал через відпочинок під російську попсу

Схиляю голову: соліст гурту Scorpions захопився силою духу українців