RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Вдарив у щелепу на очах у чоловіка: в Ужгороді нетверезий майор ТЦК напав на жінку, фото

В Ужгороді наприкінці червня нетверезий майор обласного ТЦК посеред вулиці побив жінку в присутності її чоловіка-військового. У Закарпатському ТЦК пропонували "врегулювати все мирно", а поліція поставилася "без ентузіазму".

Про це розповіла постраждала журналістка Тетяна Новак у Facebook.

Читайте також: В Кременчуці військового не пустили в ресторан через форму: розгорівся скандал, відео

За її словами, вона зі своїм чоловіком-військовим зайшли до магазину, де на касі до них "причепився п'яний мужик в цивільному одязі".

"Його перші слова були до мого чоловіка: "Ти воював чи з….ся (втік)?". Женя спокійно відповів, що воював. Відповідь мужика не задовольнила і він продовжив на підвищених тонах допитуватись: "а де? а як? а нащо поїхав на нуль? а чо зараз не там?". Мій чоловік спокійно зазначив, що служить в 15-му гірсько-штурмовому батальйоні, після оборони Соледару визнаний обмежено придатним. Це чомусь розлютило співрозмовника ще більше і він видав нецензурний малозрозумілий монолог, загальний зміст якого зводився до "ви не місцеві і це одразу видно, нащо ви приїхали, а ви знаєте хто я, а я майор, це мій район, мене всі знають", - розповіла Новак.

Після цього дівчина з чоловіком вийшли з магазину та вирішили викликати поліцію, відійшовши до зупинки транспорту. Уже на зупинці нетверезий майор знову підійшов до пари, але цього разу вже накинувся на них з кулаками, вдаривши жінку у ліву скроню.

Місцеві жителі розповіли їм, що цей працівник ТЦК уже нібито не вперше нападає на людей, зокрема й жінок, але люди його "бояться і заяви не подають". Дати свідчення бажаючих не знайшлось. Самого дебошира, Костянтина Варі, правоохоронці і військова служба правопорядку знайшли за місцем проживання.

За результатами тесту на алкоголь - 2.04 проміле. Швидка констатувала у журналістки забій щелепи. Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею 125 ч.1 (умисне легке тілесне ушкодження).

Наступного дня, за словами Новак, їм подзвонили із Закарпатського ТЦК і пропонували "врегулювати все мирно", але вона відмовилася.

Жінка також розповіла, що у відділі поліції пару зустріли "без ентузіазму" і дізнавач у справі запросив до кабінету лише після "наполегливих прохань".

"Упродовж тижня дізнавач не відповів конкретно на жодні мої питання стосовно справи. Я не знаю, чи вилучили з магазина камери, чи були опитані свідки (як мінімум продавчиня), чи був долучений протокол затримання з доказами, що Варі був у стані алкогольного сп'яніння... Мені страшно, що цей ганебний вчинок залишиться непокараним", - заявила постраждала.

Раніше ми розповідали про те, що працівники одного із ТЦК Хмельницької області потрапили у скандал після того, як увірвалися до приватного будинку.

Вас може зацікавити:

На Одещині працівник військкомату "запалював" під російські пісні: що було далі

В Україні розширили список призовників: кому скасували право на відстрочку

Вручення повісток на вулицях: представники ТЦК почали працювати за новими правилами