RU  UA

Росіянам привезли підкріплення, кількість обстрілів збільшилася: що відбувається під Бахмутом

Ситуація на Бахмутському напрямку, як і раніше, залишається складною - противник намагається контратакувати з метою відбити захоплені ЗСУ позиції, а кількість обстрілів збільшилася.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів Денис Нагорний, майор Національної гвардії.

За його словами, російські окупанти атакують невеликими групами по 20-25 осіб, при цьому намагаючись модернізувати технічну складову.

"У тому числі й FPV-дрони, які раніше залітали на відстань близько 5-6 км, а тепер можуть заходити на відстань за 12 км углиб від лінії зіткнення, що створює нам певні проблеми та в майбутньому складності, пов'язані з цим, можуть наростати", - Пояснив Нагірний.

Читайте також: Росіяни масово б'ють ФАБами по всій лінії фронту: військовий розповів про ситуацію під Бахмутом

Він наголосив, що ворог, крім іншого, працює над модернізацією своїх касетних авіабомб вагою 500 кг, намагаючись зробити їх більш керованими. Вони планують запускати їх з максимальної відстані від лінії фронту, щоб їхня авіація не потрапила під дію української ППО. Проте такі роботи не можна назвати масовими.

"Видно, що противнику також підвезли певну кількість боєприпасів з КНРД, тому що кількість обстрілів на добу у них збільшилася до 30-35. У нас приблизно в півтора раза менше", - резюмував майор Нацгвардії.

Раніше ми писали, що російські окупанти стягують техніку і всі наявні резерви на Авдіївський напрямок.

  • Вас також може зацікавити:

Ворог отримав посилення і намагається атакувати за будь-яку ціну: яка ситуація біля Бахмута

Пекло в Авдіївці: боєць зняв відео на "нулі"

Третій наступ стане перевіркою: чи є у ворога сили, щоб взяти Авдіївку