RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Мінус "Урал" і група прикордонників: РДК показав кадри свіжого рейду на Брянщину

Бійці Російського добровольчого корпусу здійснили черговий рейд на територію Брянської області, знищивши ворожу техніку з особовим складом.

Відповідний відеоролик опублікував пресцентр РДК.

Як відомо, рейд у Брянську область бійці корпусу здійснили кількома днями раніше. Розвідувальна група РДК здійснила засідку на транспорт противника в Суземському районі, внаслідок чого було знищено військовий "Урал" з особовим складом.

Читайте також: 9 з 10 операцій проходять тихо: у РДК розповіли про рейди по Росії та настрої в окупантів

Вже 20 січня пресцентр РДК опублікував відеопідтвердження проведення рейду у Брянській області. Розвідгрупа справді провела засідку на військовий "Урал" та особовий склад прикордонних військ РФ.

"Для деяких учасників ця операція стала першою і тепер вони мають повноправний статус бійців у лавах РДК. Вітаємо Туриста та його групу з черговим успішно виконаним завданням" , - йдеться у підписі до відеоролика.

У своєму Telegram-каналі командир Російського добровольчого корпусу Денис Нікітін повідомив деякі подробиці спецоперації у Брянській області. За його словами, у рейді брали участь рекрутери, які нещодавно приєдналися до РДК.

Спецоперація в Брянській області проводилася під керівництвом досвідчених бійців, а не французьких кураторів, про яких стверджували російські пропагандисти раніше.

"Хлопці приїхали в Україну і вступили до РДК буквально влітку, пройшли КМБ, поповнили бойові групи і під керівництвом уже досвідчених бійців та командирів РДК, а не французьких кураторів, зробили свої перші впевнені кроки на шляху Воїна. Це дуже важливо, бо тепер ми можемо з упевненістю сказати, що Російський Добровольчий Корпус став повноцінною військово-політичною організацією, системою, яка робить із недосвідчених добровольців впевнених бійців" , - додав Нікітін, коментуючи нещодавній рейд.


Раніше ми розповідали, що Пригожин демонстративно виходив на контакт із РДК.

Вас може зацікавити:

Бійці РДК передали "привіт" губернатору Гладкову, який заявив про знищення їхнього БТР MaxxPro: відео

Безлюдні вулиці, пожежі та мародерство: як Кремль перетворює Шебекіно на російський Бахмут

"Віджали" БТР у ФСБ: нові відео рейду РДК у Бєлгородську область