RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Скандал з ТЦК на Закарпатті: хлопець намагався здійснити самогубство, фото і відео

Співробітники ТЦК на Закарпатті потрапили у черговий скандал - хлопець намагався накласти на себе руки у приміщенні військкомату.

Деталі інциденту у соцмережі розповіла його дівчина.

За її словами, хлопця забрали прикордонники з готелю у місті Виноградів для перевірки особи. Військовозобов'язаного відвезли до пункту пропуску та почали нібито звинувачувати у незаконному перетині кордону.

Згодом його доставили до ТЦК, де його жорстоко побили. Після цього хлопець намагався накласти на себе руки.

Читайте також: Вокаліст київського гурту заявив, що його викрали і побили представники ТЦК в Чернівцях

Дівчина зверталася до поліції, якій розповіла усю ситуацію. Також вона одразу звернулася до адвокатів. Згодом їй зателефонував хлопець та почав благати про допомогу. Лише на наступний день вона дізналася, що чоловік перебуває у реанімаційному відділенні.

"Хочу зробити відомим Івана Пожара, 128-ма окрема механізована бригада. Єдина людина, яка сказала своє ім'я та прізвище, та по фото хлопець впізнав, хто його бив, принижував та викрав особисті речі. Звичайно, що не він це один робив, з ним були ще невстановлені особи, які теж його били та знущалися. Виривали волосся, тягали по асфальту, принижували та били по усьому, що можна", - продовжила дівчина постраждалого.

За фактом повідомлення про спробу самогубства розпочалася службова перевірка. Пресслужба Закарпатського територіального центру комплектування у коментарі "Суспільному" зазначила, що лікарі зафіксували спробу суїциду.

Відомство стверджує, що 13 березня чоловіка нібито затримали при спробі незаконного перетину кордону. Згодом його доставили до ТЦК для уточнення військово-облікових даних.

"Під час перебування на території РТЦК та СП, громадянин зайшов до вбиральні, де через деякий час його знайшов представник Хустського РТЦК та СП. Чоловік сидів на підлозі зі слідами крові та порізами на руках. Військовослужбовці ТЦК та СП надали невідкладну домедичну допомогу та викликали поліцію та карету "швидкої допомоги", яка доставила чоловіка до Хустської міської лікарні", - йдеться у коментарі ТЦК.

Раніше ми розповідали, чому мобілізацію в Україні слід негайно змінити.

Вас може зацікавити:

Перевертні у ТЦК: як припинити свавілля у військкоматах

Воєнкомів-хабарників треба садити, а не на фронт відправляти - командир підрозділу ЗСУ

В одній з областей ТЦК дозволять користуватися камерами спостереження