RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Робота "на вигідних умовах": на Львівщині затримали жінку за підозрою в торгівлі людьми

На Львівщині правоохоронці викрили жінку, яка організовувала виїзд дівчат до Європи з метою подальшого працевлаштування їх у секс-індустрії. Фігурантці загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Про це повідомляє пресслужба Поліції Львівської області.

Читайте також: Харків’янин намагався вбити себе в будівлі ТЦК на Закарпатті: деталі інциденту і офіційні заяви

"Оперативники Управління міграційної поліції у Львівській області викрили 27-річну мешканку Харківської області. Як встановили правоохоронці, підозрювана організовувала виїзд дівчат у країни Західної Європи з метою подальшого працевлаштування їх у секс-індустрії", - йдеться у повідомленні.

Для цього вона спілкувалась з потенційними "клієнтками" у різних месенджерах та проводила з ними переговори, узгоджуючи деталі щодо переправлення їх через державний кордон України, а також щодо подальшого працевлаштування у сфері надання інтимних послуг. Одній зі своїх жертв, 23-річній мешканці Херсонської області, зловмисниця запропонувала роботу у Франції на "вигідних умовах".

"Жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Досудове розслідування триває, суд обрав підозрюваній запобіжний захід - тримання під вартою з правом внесення застави", - додали у пресслужбі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що підліток напав з ножем на дівчину в Київській області.

  • Вас також може зацікавити:

В Житомирі сталася стрілянина, чоловік отримав поранення

У Києві поліція відібрала немовля у наркозалежної: лежала непритомна у парку

Вбив, розчленував і втопив у валізі: адвоката відправили за ґрати за вбивство, фото