RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Харків’янин намагався вбити себе в будівлі ТЦК на Закарпатті: деталі інциденту і офіційні заяви

У Закарпатському ОТЦК відреагували на інформацію про побиття хлопця, який намагався покінчити з життям у військкоматі. Там заявили, що фізичної сили не застосовували, а травми він "міг заподіяти собі сам з метою симуляції".

Про це повідомляє Закарпаття 24.

Читайте також: На Волині поліція і ТЦК запхали в авто батька бійця, який воює на передовій: відео

"Як йдеться у зверненні Закарпатського ОТЦК та СП, до 28-річного харків’янина Євгена Хабарова, який спробував вчинити самогубство у будівлі військкомату в Хусті, "жодної фізичної сили не застосовували", а рани він "міг заподіяти собі сам з метою симуляції", - зазначається у повідомленні.

У ТЦК стверджують, що чоловіка затримали прикордонники при спробі незаконного перетину держкордону 13 березня. У Хустському ТЦК, куди його привезли для проходження військово-лікарської комісії, він вийшов до вбиральні і через деякий час туди зайшов черговий і виявив Євгена Хабарова на підлозі зі слідами крові навколо. Йому надали невідкладну домедичну допомогу, викликали "швидку", яка відвела його до лікарні.

"Крім того, у ТЦК додали, що Хабарова госпіталізували "в істеричному стані" і посилаються на лікарів, які "констатували, що такий стан міг бути викликаний вживанням наркотиків", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в поліції відкрили кримінальне провадження за фактом спроби самогубства у військкоматі на Закарпатті.

"Як повідомили в пресслужбі поліції у справі чоловіка, який здійснив спробу самогубства у приміщенні Хустського РТЦК та СП, відкрито кримінальне провадження за ст. 120 ККУ "Доведення до самогубства". У пресслужбі також заперечили інформацію про те, що правоохоронці були присутніми під час побиття чоловіка працівниками ТЦК", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на Полтавщині чоловік отримав 18 повісток і не витримав.

  • Вас також може зацікавити:

На Закарпатті працівники ТЦК схопили водія автобуса, який привіз дитячу збірну на змагання: подробиці скандалу

Чи мають право працівники ТЦК заходити на приватну територію: українцям дали пояснення

Що робити, якщо працівники ТЦК намагаються "запхати" вас в авто: пояснення юриста