RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

На Черкащині чоловік стріляв у кота: нелюдом зайнялася поліція

У селі Стеблів на Черкащині місцевий мешканець поранив кота, вистріливши у тварину з пневматичної зброї – поліція відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Про це "Суспільному" розповіла речниця поліції Черкащини Зоя Вовк.

Читайте також: Ревнощі переросли у бійку: на Житомирщині вчитель вбив свого учня

Речниця поліції вказала, що місцевий мешканець села Стеблів поранив сусідського кота, вистріливши у тварину з пневматичної зброї. Кота доставили до ветеринарної лікарні.

"Житель села Стеблів із пневматичної гвинтівки поранив сусідського кота. До поліції звернулася власниця тварини. Поранену тварину доставили до ветеринарної клініки, де надали допомогу. На місці події працювала слідчо-оперативна група. У 60-річного місцевого мешканця правоохоронці виявили та вилучили пневматичну гвинтівку та набої до неї", – вказала вона та додала, що речові докази направили на експертні дослідження.

Зоя Вовк зауважує, що чоловікові, який стріляв у тварину з пневматичної зброї, загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років за умови, якщо його провину вдасться довести в суді.

Речниця вказала, що поліція Звенигородського району відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною – поліція встановлює всі обставини події, тривають слідчі дії. Вона наголосила на наступному:

"Відомості за цим фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація — частина 3 ст. 299 Кримінального кодексу України — жорстоке поводження з тваринами".

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що у Німеччині вбили двох українців, у злочині підозрюють росіянина.

  • Вас також може зацікавити:

У Києві великі затори через ДТП з авто поліції: відео

У Дніпрі затримали матір, яка вирішила продати маленького сина: фото

У скандального топ-чиновника поліції знайшли "ліві" доходи на мільйони гривень. Фото