RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

ЗС РФ просунулися в Кліщіївці та поблизу ще двох населених пунктів: деталі від DeepState

ЗС РФ продовжують наступальні дії на фронті та мають успіхи на певних напрямках.

Про це повідомляють аналітики DeepState у нічному звіті від 25 травня.

За даними проєкту, ЗС РФ просунулися на трьох напрямках фронту - Курахівському, Покровському та Бахмутському.

Читайте також: Фейки та штурми: що зараз відбувається під Часовим Яром

Зокрема, як зазначають аналітики, росіяни просунулися в Кліщіївці, біля Уманського та Архангельського. Ба більше, наразі тривають активні бойові дії біля Берестового, Іванівки, Красногорівки та у Вовчанську.

Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні від 24 травня повідомляв, що найгарячішою залишається ситуація на Куп’янському, Покровському, Краматорському і Харківському напрямках. Впродовж доби станом на 23:00 на фронті зафіксовано 90 бойових зіткнень.

За даними командування, на Харківському напрямку відбулося 13 бойових зіткнень - Силам оборони вдалося відбити 10 атак у районах Липців, Тихого та Вовчанська. Також тривали бойові дії поблизу населеного пункту Стариця. Генштаб запевняє, що на цій ділянці фронту ситуація контрольована, ЗСУ штурмовими діями відтісняють ЗС РФ від переднього краю оборони та мають успіх на певних напрямках.


Командування підтвердило, що загарбники мають частковий успіх на Куп'янському напрямку. Зокрема, ворог 17 разів намагався витіснити українські підрозділи із займаних позицій. Бойові дії тривали в районі населених пунктів Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Стельмахівка, Новоєгорівка, Дружелюбівка та Невське. ЗС РФ мають частковий успіх поблизу Петропавлівки й Іванівки.

Також росіяни просунулися на Покровському напрямку.

осійські окупанти продовжили спроби вклинитися в нашу оборону з району населеного пункту Очеретине. Мають частковий успіх східніше Євгенівки. Загалом відбулося 15 бойових зіткнень", - йдеться у повідомленні командування.

У вечірньому зведенні від 24 травня Генштаб не коментував інформацію про просування ЗС РФ в Кліщіївці, біля Уманського та Архангельського.

Раніше ми розповідали, що ЗСУ взяли бойовий контроль над прикордонням Харківщини.

Вас може зацікавити:

Росія вдарила по Золочіву на Харківщині: понівечені домівки і підприємства. Фото

На це неможливо дивитися без болю: відео Вовчанська з висоти пташиного польоту

Росія завдала авіаудару по Вовчанську: фото руйнувань