RU  UA  EN

Вівторок, 25 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

У бліндаж прилетіла міна: в бою під Часовим Яром зник відомий журналіст

Під час бою під Часовим Яром пропав безвісти журналіст Олександр Петраковський.

Про це повідомив його колега Денис Іванешко.

Читайте також: Віддали життя за Україну: хто з відомих акторів загинув на фронті за час повномасштабної війни

"У бою під Часовим Яром зник безвісти мій друг і колега Олександр Петраковський. В бліндаж прилетіла міна. Більше з нього ніхто не вийшов. Шукали поранених коптером. Наші двічі ходили забирати тіла, але безуспішно. Позиція нині під ворогом", - написав. журналіст.

За його словами, Олександр міг не йти на війну - мав законну причину. Але з перших днів вторгнення пішов до ТРО захищати рідний Ірпінь.

"Ось фото, як після перших боїв він приїхав забирати "служити у розвідку" редакційний коптер. Після звільнення міста мер нагородив його відзнакою "За заслуги перед містом Ірпінь", а потім Зеленський - орденом "За мужність" ІІІ ступеня. За два роки війни пройшов шлях від старшого сержанта до молодшого лейтенанта. Понад рік керував механізованою ротою”, - розповів Іванешко.

Він додав, що Олександр в останній бій пішов сам на чолі групи, а не відправив інших. Позицію зайняли швидко. На жаль, ненадовго.

"15 років працювали разом. Останні 10 - в "Українських новинах". Його любила вся редакція - безвідмовний, завжди допоможе, порадить та організує. І неперевершений "майстер шашлика" на корпоративах. Востаннє говорили на Великдень. Було повно планів - нічна риболовля, як "мама Люда" потім нафарширує рибу, чи не настав час освіжити стареньку автівку... Саня, дякую за дружбу, дякую що був з нами. Дякую за службу! В Ірпені у Саші лишилася дружина Людмила, двоє дітей і хворий батько", - написав журналіст.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на фронті загинув відомий важкоатлет у боях за Україну.

  • Вас також може зацікавити:

На війні загинув справжній герой: за тиждень вбив півсотні росіян

В бою у Донецькій області загинув актор Володимир Федінчук

Український актор Богдан Колесник загинув від поранень на фронті: йому було 36 років