RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

23 червня

Всі новини

Сили оборони вдарили по російським С-300 і С-400 в Криму

Стали відомі наслідки нічної "бавовни" в Криму - Сили оборони України уразили російські зенітні ракетні комплекси С-300 та С-400. Радари комплексів одразу припинили роботу після влучних ударів, на місці була подальша детонація боєкомплектів.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Читайте також: Вночі дрони атакували енергоміст до Криму

Зауважується, що в ніч на 10 червня Силам оборони вдалося завдати успішних ударів по ЗРК росіян в тимчасово окупованому Криму: "Завдяки вдалій бойовій роботі Сил оборони, ППО російських загарбників в українському Криму зазнала суттєвих втрат".

Один з ударів прийшовся по одному зенітному ракетному дивізіону С-400 окупантів, що був розміщений в районі Джанкоя. Інші удари прийшлися по двох ворожих зенітних ракетних дивізіонах С-300, які росіяни розмістили біля Чорноморського та Євпаторії.

"Жодна з наших випущених ракет не була перехоплена "високоефективною" протиповітряною обороною противника", - зауважує Генеральний штаб ЗСУ.

В повідомленні також згадується про те, як після влучних ударів по ЗРК у вказаних районах припинили діяти радари цих комплексів. На додачу Генштаб наголошує на подальшій детонації боєкомплектів у всіх трьох районах стартових позицій зенітних ракетних дивізіонів РФ.

Раніше "Апостроф" також писав про те, що ЗСУ потопили ще один російський корабель в Азовському морі.

  • Вас також може зацікавити:

Росія "перейшла" на підводні човни для ударів по Україні: яка загроза зберігається в Чорному морі

Флот Росії йде на дно: скільки кораблів ЗСУ "відмінусували" за тиждень

У Криму стався блекаут через атаки дронів: вибухи чули у Балаклаві та Севастополі