RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

Сили оборони завдали удару по ракетних дивізіонах С-300/С-400 в Криму

Сили оборони продовжують успішно випалювати ракетні дивізіони росіян на тимчасово окупованому півострові – цього разу в ніч на 12 червня вдалося знову поцілити по трьох ЗРК противника.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на Facebook.

Читайте також: Сили оборони відправили до пекла чергове поповнення "хороших" росіян

В повідомленні згадується про те, що українські військові в тимчасово окупованому Криму знову змогли уразити російські зенітні ракетні комплекси:

"Сили оборони України продовжують знищувати ППО рф в тимчасово окупованому Криму. Сьогодні вночі наші війська знову атакували російські зенітні ракетні комплекси, які загарбники розгорнули на українському півострові".

Цього разу в ніч на 12 червня вдалося завдати групового ракетного удару по одному ворожому зенітному ракетному дивізіону С-300, який росіяни розташували неподалік Бельбека, та поцілити по двох зенітних ракетних дивізіонах С-400 – знаходилися поблизу Бельбека та Севастополя.

"Підтверджено влучання в районах цілей", – повідомляють в Генштабі. Результатом ураження стало знищення двох радарів комплексів С-300 та С-400. Інформація стосовно третього радара ще уточнюється. Після влучання фіксували подальшу детонацію боєкомплектів у всіх трьох районах розміщення зенітних ракетних дивізіонів рф.

Нагадаємо, "Апостроф" раніше писав, що 12 червня в Криму цілу ніч лунали вибухи.

  • Вас також може зацікавити:

ЗСУ знищили бомбардувальник Ту-22М3 під час удару по аеродрому "Моздок" в РФ

Росіяни перекидають в Крим ППО і військову техніку замість знищеної ударами ЗСУ

ЗСУ потопили російський корабель в Азовському морі - Sky News