RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

Росіяни скинули авіабомбу КАБ-500 на Костянтинівку та обстріляли Розкішне, є загиблі і поранені

20 червня російські окупаційні війська, окрім нічної атаки "шахедів" на українські міста, скинули керовану авіабомбу "КАБ-500" на передмістя Костянтинівки, а також обстріляли Розкішне Донецької області. В результаті обстрілу четверо людей загинуло, ще четверо поранені.

Матеріал підготував "Апостроф".

Читайте також: Ворог знову бив по енергетиці: що відомо про наслідки нічної атаки

Начальник Костянтинівської міської військової адміністрації Сергій Горбунов для "Суспільне Донбас" розповів, що вранці 20 червня, близько 09:00, російські окупаційні війська скинули авіабомбу в передмісті Костянтинівки, що на Донеччині.

В результаті ворожого обстрілу одна особа загинула – це чоловік 1955 року народження. Також одна жінка отримала поранення від удару. Начальник Костянтинівської міської військової адміністрації Сергій Горбунов повідомляв, що влучання прийшлося на приватні дачні будинки – для удару противник використав авіабомбу "КАБ-500":

"Влучання було в передмістя, там дачні будинки. Чоловік 1955 року народження загинув, жінка 1959 року народження отримала поранення. Армія РФ застосувала авіабомбу "КАБ-500"".

Як наслідок пошкодження, за словами начальника Костянтинівської МВА, отримали три приватні будинки, один - зруйновано.

Пізніше керівник Донецької ОВА Вадим Філашкін в Telegram-каналі написав, що в результаті обстрілу росіянами Донеччини 4 людини загинуло, ще 4 отримали поранення. Філашкін згадує: "Зранку росіяни скинули на Костянтинівку керовану авіабомбу — 1 людина загинула і 1 поранена. Повністю зруйновано 1 будинок, ще 3 — пошкоджені".

Окрім цього також додає, що вдень ворог вдарив по Розкішному Іллінівської громади - троє людей загинули і троє поранені: "Серед поранених — підліток 2009 року народження".

Раніше ми повідомляли, що росіяни атакували теплоелектростанцію ДТЕК.

  • Вас також може зацікавити:

Ворог запустив 9 ракет і 27 "шахедів": захисники неба розповіли про результати роботи ППО

Під Львовом "шахед" атакував багато­поверхівку, є постраждалий. Фото

Росія вгатила по селу на Донеччині: багато постраждалих, серед них - діти. Фото