RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

В Генштабі розкрили наслідки "бавовни" в Ростовській області

В ніч на 18 серпня Сили оборони України уразили черговий важливий об’єкт російських загарбників - завдано удару по комбінату "Кавказ" в Ростовській області РФ.

Про це йдеться в повідомленні Генерального штабу ЗСУ в офіційному Telegram-каналі.

Як пояснили в Генштабі, на території комбінату зберігалися нафта та нафтопродукти, які постачалися також і для потреб окупаційної армії РФ.

"Зафіксовано щонайменше два осередки займання на території об’єкта. Детальніша інформація щодо наслідків ураження уточнюється", - зазначили в Генштабі.

Як повідомляється, завдання виконано силами й засобами Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії зі Збройними Силами та іншими складовими Сил оборони України.

Також в Генштабі пообіцяли і надалі здійснювати заходи щодо підриву воєнно-економічного потенціалу РФ.

Як повідомляв "Апостроф", Сили оборони, які проводять операцію в Курській області РФ, зруйнували важливий для росіян міст поблизу населеного пункту Глушкове у Курській області РФ. Він був частиною логістичного ланцюга російської армії.

Нагадаємо, Сили оборони України в Курській області РФ завдали удару по другому мосту, через який йшло постачання російських частин в Глушківському районі.