RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Гороскоп на 17 березня: самотність у Скорпіонів і претензії у Терезів

Зараз починається час, коли важливо уникати конфліктів і приділити час творчості. Хочете знати, що вас чекає 17 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, хто цього потребує провести час на свіжому повітрі, хто ризикує опинитися в центрі скандалу, а кому варто приділити увагу сім'ї.

Овен

В цей день великий шанс вступити в авантюру. Ваше бажання виділитися може зіграти з вами злий жарт. Будьте обережні у всьому, що стосується ризику, зараз ви легко можете втратити більше, ніж вкладаєте.

Тілець

Ваші фінансові справи нарешті підуть вгору. Хороший період для продумування і здійснення покупок, як повсякденних, так і великих. Все, що ви зараз вкладіть в довгострокові проекти, окупиться згодом.

Близнюки

Зараз ви зосереджені, впевнені в собі і привабливі. Це додасть вам сил успішно закінчити багато справ. Зірки радять зайнятися спортом або запланувати подорож, нові враження ще більше розкриють ваш потенціал.

Рак

Гарний час для великих змін. Зміни в особистому житті, зміна професійної діяльності, ремонт, переїзд - все це варто почати саме зараз. Але не поспішайте і продумайте всі деталі, щоб не пошкодувати про свої рішення.

Лев

Ваш оптимізм зараз допоможе вам дістатися до будь-чого. Будь-які вершини по плечу того, хто твердо вірить в свій успіх. Так тримати! Не опускайте руки, навіть якщо навколишні в вас не вірять. Вони ще побачать, на що ви здатні.

Діва

Відкладіть поїздки і розваги і приділіть час роботи. Якщо не закінчите вчасно заплановані справи, вони почнуть рости, як сніжний ком. Краще розберися з необхідним і тільки потім беріться за все інше.

Терези

У вас багато претензій до оточуючих, але чи виправдані вони? Постарайтеся почути інших людей, у них теж є свої точки зору. Ви не можете бути праві абсолютно завжди, як би вам того не хотілося.

Скорпіон

У цей період вам може захотітися самотності. Люди можуть почати вас сильно напружувати, якщо таке станеться, дозвольте собі просто дистанціюватися.

Стрілець

Щоб уникнути розчарувань, варто побути наодинці з собою і не братися за безліч справ одночасно. Зараз вам буде корисно спілкування з приємними для вас людьми, приділіть час друзям і родині.

Козеріг

Ваше фінансове становище поліпшиться, причому це може статися абсолютно несподівано. Щоб уникнути нудьги варто відправитися в поїздку. Також нові знайомства принесуть вам користь і позитивний настрій.

Водолій

Ваші надії виправдаються дуже несподівано і приємно. Також багато хто буде намагатися вам догодити, навіть ваші капризи будуть легко сходити вам з рук. Але не дозволяйте собі сідати людям на шию.

Риби

У Риб ймовірний вихід з кризової ситуації. Незважаючи на велику кількість різних випробувань, ви зможете гідно впоратися з поставленими завданнями. Якщо проявете сильні сторони вашого характеру, зможете домогтися бажаного авторитету.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.