RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на 18 березня: обмани у Львів і розставання у Скорпіонів

Зараз час буде сприятливим для нових справ, але Фортуна може відвертатися від деяких знаків. Хочете знати, що вас чекає 18 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, як не упустити удачу, кому потрібно бути дуже обережними, а хто може просто розслабитися і плисти за течією.

Овен

Труднощі зараз неминучі, але ви відмінно з ними впораєтеся. Проявіть свої лідерські якості, вони в цей період будуть особливо затребувані. Люди готові йти за вами, але задумайтеся, чи в правильному напрямку ви їх ведете?

Тілець

День буде легким, як маленька пір'їнка. Ви будете пурхати по своїх справах, з одного місця на інше. Але точно з такою ж легкістю вас може понести поривом випадкового вітру. Тримайте курс, інакше не зможете знайти дорогу назад.

Близнюки

В цей день вам не варто зав'язувати нові стосунки. Також краще не заводити нових знайомств і не планувати важливі зустрічі. Ваші комунікативні навички не в кращій формі, тому зараз не варто користуватися ними без необхідності.

Рак

Зараз чим менше навантажень, тим краще. Енергія знадобитися вам трохи пізніше, тому постарайтеся максимально її накопичити. Наведіть порядок, навколо себе і всередині. Постарайтеся максимально привести все в стан гармонії.

Лев

Аналізуйте все, що відбувається, зараз вас можуть спробувати обдурити. Не упускайте з виду ніякі дрібниці, інакше можете запросто залишитися в дурнях. Увага, увага і ще раз увага!

Діва

Незважаючи на деякі неприємності, ви проведете день в гарному настрої. Зараз вас складно збити з позитивною хвилі. Близькі будуть звертатися до вас за мудрою порадою, поділіться з ними своїм досвідом.

Терези

Вам буде непросто, так як навколо раз у раз виникатимуть проблеми. Розбіжності з керівництвом, неправильно поставлені завдання, недомовленості і непорозуміння - все це навалиться важким тягарем. І розчавить вас, якщо ви його не відпустите.

Скорпіон

На роботі вас чекає приємний період, а ось в особистому житті варто бути обережнішими. Ваші хитрощі можуть образити близьку людину. Настільки сильно, що вона може прийняти рішення відвернутися від вас назавжди. Справа може дійти навіть до розлучення, будьте уважні.

Стрілець

Всі важливі справи плануйте на першу половину дня, вона буде наповнена позитивними вібраціями. Ближче до вечора варто зайнятися чимось приємним і розслаблюючим. Також не забувайте про заплановані справи.

Козеріг

Ваші лідерські якості зараз на висоті, користуйтеся ними для досягнення робочих і творчих цілей. На особистому фронті все буде навіть краще, ніж ви можете собі уявити. Ваші близькі будуть вас радувати, але тільки якщо ви самі виявите до них увагу.

Водолій

Заздрісники активізуються, але ваша самовпевненість не дасть їх негативним посилам вам нашкодити. День буде продуктивним, не відкладайте справи, які вам приємні. Постарайтеся максимально організувати процеси, які для вас важливі.

Риби

Нові знайомства будуть корисні, тому варто до них придивитися. Немає нічого поганого в тому, щоб використовувати свої зв'язки. Тільки не сідайте людям на шию, вони адже допомагають вам від щирого серця.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.