RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Гороскоп на 30 березня: у Скорпіонів поламаються плани, а Стрільцям потрібно бути безкорисливіше

На цей час багатьом знакам не варто планувати важливих справ, вранці негативні вібрації можуть надавати відчутний негативний вплив. Хочете знати, що вас чекає 30 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто бути обережним у всьому, а у кого навпаки справи підуть вгору.

Овен

Неприємності чекатимуть на кожному розі, але ваша емоційна стабільність допоможе з ними впоратися. Ви зможете спокійно реагувати навіть на ті речі, які зазвичай швидко виводять вас із себе. Намагайтеся не перегинати палицю і тримати спину рівно.

Тілець

Ви доведете до кінця старі справи і зможете зайнятися домашніми турботами. Рутинні заняття будуть приносити вам більше задоволення, ніж робочі завдання. Тому скоріше завершіть всі кар'єрні питання і займіться прибиранням і готуванням.

Близнюки

Цей день принесе вам важливі зустрічі. Будьте готові до того, що вам доведеться справляти враження на впливових людей. Не будьте занадто прямолінійні, іноді краще промовчати або поступитися, щоб пізніше довести свою правоту ефективніше.

Рак

Знайомства будуть корисними, якщо ви покажете себе з кращого боку. Більше цікавтеся справами своїх близьких, їм потрібна ваша увага. Зараз рідним може здатися, що робота для вас на першому місці. Покажіть їм, що вони помиляються.

Лев

Маленькі непорозуміння до вечора можуть перетворитися в справжні конфлікти. Вирішіть їх відразу, щоб потім не довелося лаятися з тими, хто вас оточує. Свою точку зору краще притримати, якщо вона може когось образити, зараз не час доводити правоту.

Діва

Люди, які вже втручалися у ваші справи, знову дадуть про себе знати. Вам доведеться перетерпіти неприємні розмови, але краще тримати себе в руках і не вибухати. Скандал не допоможе нічого вирішити, не провокуйте його і побережіть свої нерви.

Терези

Ви отримаєте відповіді на питання, які давно вас хвилюють. Інформація буде для вас корисною, хоч і не зовсім приємною. Якщо захочете зізнатися комусь у своїх почуттях, подумайте двічі. Сказане вже не вийде повернути назад.

Скорпіон

Вам доведеться прямо на ходу коригувати свої плани, все буде йти не так, як було заплановано. Але потім ви зрозумієте, що всі зміни були на краще. Це гарний час для будь-якої творчості. Також гарною ідеєю буде генеральне прибирання.

Стрілець

Все вийде саме так, як повинно. Якщо безкорисливо допоможете комусь, люди будуть дуже вам вдячні. Але намагайтеся робити добрі справи тільки з відкритим серцем, не чекаючи нічого взамін. До речі, так варто поступати не тільки зараз, а взагалі.

Козеріг

Вірогідне отримання допомоги в справі, яке поки вам не дається. День буде приємним, хоч і не найпростішим. Докладені зусилля окупляться сповна. Будьте продуктивні і насолоджуйтеся навіть простими речами.

Водолій

Ви готові прийти на допомогу тим, хто цього потребує. Також весь обсяг справ буде даватися вам легко, хоч і потребує зусиль. Ви не витрачаєте час на дурниці, тому зможете стрімко рухатися до своєї мети. Не бійтеся показувати навіть невеликі успіхи.

Риби

Ваш настрій буде на висоті весь день. Великих радостей не передбачається, а ось маленьких буде дуже багато, важливо тільки звертати на них увагу. Ви навіть можете отримати несподіваний прибуток, якщо вчасно зловите свій момент.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.