RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Складні випробування і романтичні драми: астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Цей тиждень буде дуже непростий в любовному плані. Емоційні скачки чекають багатьох людей, чиї романтичні пориви зараз на піку активності. Хочете знати, що вас чекає в період з 13 по 19 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, як не зіпсувати відносини і залишитися в строю в професійній сфері.

Робота

У професійній сфері багатьох чекають несподівані труднощі. Недоброзичливці можуть намагатися збити вас з пантелику, вкрасти ваші ідеї або навіть підставити вас. Будьте дуже уважні, не вірте своїм колегам на слово, навіть якщо вони ведуть себе вкрай доброзичливо. Зараз краще перевірити всі двічі, інакше потім доведеться довго виправляти помилки. З начальством постарайтеся поводитися спокійно, представники керівних посад можуть стати дратівливими.

Відносини

Романтика - найнебезпечніша сфера цього періоду. Тут будуть бушувати справжні пристрасті. Ті, чиї любовні справи зараз нестабільні, ризикують потрапити у вир. Ви можете закохатися, віддатися емоціям і повністю втратити контроль. Те ж саме можна сказати і про парах, в яких є конфлікти. Ви не зможете контролювати свої емоції, тому великий ризик, що ваша друга половина образиться і піде. Не дійте спонтанно, зважуйте свої кроки.

Здоров'я

А ось зі здоров'ям на цьому тижні справи будуть йти набагато краще. Позитивні вібрації позитивно впливають на самопочуття багатьох людей. Ви можете відчути різкий приплив сил, поліпшення настрою, емоційний підйом. Якщо будете частіше гуляти на свіжому повітрі і вести активний спосіб життя, ваше здоров'я вам віддячить. Також зараз не варто відкладати візити до стоматолога. Якщо вам до нього було потрібно, йдіть і не шукайте собі виправдання.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.