RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

Всі новини

Гороскоп на 21 травня: Леви будуть багато переживати, а Раки можуть постраждати

В цей час спілкування з людьми буде сприятливо впливати на самооцінку. Хочете знати, що вас чекає 21 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде шукати підтримки, у кого загостриться інтуїція, а хто буде занадто хвилюватися.

Овен

Овни будуть занадто вразливі. Вас наздоженуть спогади, які будуть негативно впливати на ваш емоційний фон. Підтримка буде вам особливо потрібна в цей період, поспілкуйтеся з тими, кому можете відкритися і довіритися.

Телець

Не виключено, що ви можете закохатися. Будьте обережні, але і не захищайте себе від приємних почуттів. Пам'ятайте, що ваші емоції повинні приносити вам радість, але при цьому не можна забувати про оточуючих і їх довіру.

Близнюки

Для Близнюків цей час буде наповнено передчуттями. Інтуїція буде працювати особливо активно, тому варто до неї прислухатися. Чи не відганяйте від себе власні думки, краще постарайтеся в них розібратися і зробити висновки.

Рак

Ви можете сильно постраждати через власну довірливість. Ваша наївність змусить недоброзичливців спробувати вас використовувати. Будьте уважні і не дозволяйте нікому сісти вам на шию. І не потрібно занадто гостро реагувати на те, що відбувається.

Лев

Леви будуть занадто сильно переживати через все навколо. Будь-які нестиковки будуть змушувати вас нервувати, тому за серйозні справи краще не братися. Постарайтеся зайнятися чимось, що відволікає вас від негативу і стресу.

Діва

Для Дів цей час буде сприятливим і стабільним. Ви можете відчувати легку ейфорію, постарайтеся її утримати. Приділіть час дому і сім'ї, займіться цікавими планами і проектами. Також варто частіше слухати приємну музику.

Терези

Вас чекають труднощі, через які можливо доведеться відмовитися від заздалегідь намічених планів. Це призведе до емоційної нестабільності, вас легко буде вивести з себе будь-який дрібницею. Не зривається на оточуючих, вони ні в чому не винні.

Скорпіон

До обіду вам буде простіше зосередитися, також сильно підніметься ваш авторитет. Тому постарайтеся в цей час вирішити якомога більше завдань. Навколишні будуть бачити в вас наставника, що не підведіть їх і не зазнавайтеся.

Стрілець

Ваші комунікативні навички зараз можуть впасти нижче плінтуса. Ваші жарти будуть не смішними, суперечки будуть програшними, навіть звичайні діалоги можуть завести в глухий кут. Не турбуйтеся. Період пройде і все повернеться на свої місця.

Козеріг

Козероги зараз будуть зайняті роботою. У вас накопичилося чимало справ, які варто закінчити заздалегідь. Не відкладайте все на останній момент, інакше стресу не уникнути. Ваші близькі зараз будуть нервувати через дрібниці, поговоріть з ними.

Водолій

Ви занадто емоційно реагуєте на багато речей. Ваша недовірливість зашкалює, відганяйте від себе погані думки. Не треба панікувати і накручувати себе, краще поговоріть з досвідченими людьми і попросіть їх ради. І не забувайте про сон.

Риби

Проявіть наполегливість, не бійтеся бути ініціативні. Ви здатні на багато що, і прекрасно це знаєте. Дійте, і робіть це сміливо, без оглядки на минуле. Але не забувайте і про обережність, особливо в спілкуванні з чужими людьми.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.