RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

День важливих рішень: прогноз для всіх знаків Зодіаку на 5 грудня

Астрологи склали прогноз для всіх знаків зодіаку на 5 грудня 2020 року. За словами експертів, цей день буде одним з найнесподіваніших в 2020 році для багатьох представників різних знаків.

Про це пише сайтТСН.

Грудень - це хороший місяць для того, щоб розв'язувати свої проблемиі позбутися від зайвого тиску. У цей час слід викинути з голови погані думки, і почати нарешті думати про хороше.

Овен

Овни будуть відчувати стрес, так звані "емоційні гойдалки" випробують їх на міцність, але найголовніше - це працювати над собою і не піддаватися впливу зірок. Овни зможуть стати краще в цей день.

Тілець

Тільці отримають енергію зірок в цей день, але нею потрібно розпорядитися розумно. Варто витратити енергію на улюблені заняття, захопитися роботою, а не відволікатися на порожні розмови.

Близнюки

Цей день потрібно розділити на дві частини: у першій половині слід докласти якомога більше зусиль, попрацювати над собою, а після цього відпочити.

Рак

У цей день можуть з'являтися приємні несподіванки. Можливо, Раки зустрінуть своїх близьких друзів. Не варто забувати про своє здоров'я. Також можуть виникнути фінансові труднощі.

Лев

Цей день буде вдалим для Левів, але перед тим, як приступити до будь-якої справи, потрібно прислухатися до себе і зважити всі наслідки. Не можна розширювати або змінювати сферу діяльності, а також шукати нові знайомства.

Діва

Діви повинні присвятити цей день відпочинку, щоб перезавантажити себе і очистити думки. Всі прояви почуттів повинні бути гармонізовані. Не варто займатися справами в цю дату. Активний відпочинок - обов'язкова програма на 6 грудня.

Терези

Це несприятливий день для Терезів, їм потрібно бути готовими до того, що хтось може зіпсувати настрій. Слід зняти напругу навколо себе і слухати тільки свій внутрішній голос. Тільки так можна впоратися з собою і розв'язувати всі проблеми.

Скорпіон

Для Скорпіонів 6 грудня — це день змін і нових знайомств. Такі люди дуже заповзятливі. Скорпіони можуть запросто поміняти місце роботи або проживання. В цю дату до скорпіонів можуть прийти гості, які здивують приємними сюрпризами.

Стрілець

Цей день Стрільцям потрібно присвятити відпочинку. Це сприятливий день для того, щоб зайнятися тим, що ви любите. Краще зробити чашку чаю і підготувати собі місце для перегляду улюбленого фільму або мультфільму. Найголовніше - це не відволікатися ні на які турботи.

Козеріг

Козерогам не можна тримати поруч з собою людей, які дозволяють собі нецензурні вислови за спиною. Краще залишити таких людей в минулому житті. Цей день Козероги повинні провести в роботі, щоб поліпшити своє фінансове становище.

Водолій

Водолії повинні прийняти важливе рішення і думати про те, як воно вплине на їхнє подальше життя. Краще подумати, чим діяти. Цей день сприятливий для відпочинку: слід приділити увагу собі та своєму тілу, зайнятися спортом.

Риби

Риби повинні провести цей день в спілкуванні із закордонними діловими партнерами. Співпраця з ними може принести Рибам хороший дохід, найголовніше — не упустити цей шанс.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, Землі загрожують катаклізмив 2020 році:астролог назвав дати.