RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Вдалий час для починань: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 11 грудня

Астрологи прогнозують, що в п'ятницю, 11 грудня, некоторіе знаки Зодіаку отримають гарну можливість зібрати всі сили для ділових починань. При цьому укладачі гороскопів радять перед тим, як почати діяти, проаналізувати можливі перешкоди.

Відповідний астрологічний прогноз опубліковано на сайті slovofraza.

Овен

Для представників цього знака найголовнішим ворогом може стати страх відкриватися, але піти в цей день далі можна лише переборовши непотрібні побоювання.

Телець

Тельцям астрологи радять зрозуміти, що їх мотивує на дії, щоб рухатися вперед. Варто приділити увагу фізичним вправам і дієті.

Близнюки

Представникам цього знака астрологи рекомендують уникати покупок і далеких поїздок. У цей день добре тренувати силу волі і внутрішню стійкість.

Рак

Ракам в цей день варто набратися сміливості і вийти за межі тих рамок і правил, які встановлює для них оточення і які будуть неабияк дратувати.

Лев

Якщо Леви в цей день візьмуться за заплановане, то зможуть досягти навіть більше, ніж очікують. Удача і запас сили - на їхньому боці.

Діва

У цей день можливі цікаві зустрічі, які будуть мати вагомі плоди і позитивний вплив. Легко вдасться відчути підтримку і впевненість у своїх силах.

Терези

Представникам цього знака бажано до країв зарядиться внутрішньою силою і спокоєм. Ця підзарядка незабаром знадобиться.

Скорпіон

У цей день складні справи і завдання будуть даватися легко завдяки мудрості і витримки. Ці якості характеру доведеться проявляти.

Стрілець

Представникам цього знака потрібно навчитися сприймати себе об'єктивно і любити себе, не думаючи, як догодити іншим. Бажано задуматися про свої слабкі сторони і попрацювати над їх вдосконаленням.

Козеріг

Цей день буде сприятливим для того, щоб втілити в життя будь-яке зі своїх таємних мрій. Можна зануриться в сферу творчості і романтики.

Водолій

Представникам цього знака астрологи радять пріслущаться до своїх глибинних потреб і бажань і зайнятися самодопомога - цей день вдалий для турботи про себе.

Риби

Риби можуть пережити моменти страху і небезпеки. Слід проявити розсудливість, розважливість та обережність.

Як повідомляв "Апостроф", з 7 до 13 грудня представників двох знаків Зодіаку чекають несподівані грошові надходження і безліч фінансових можливостей, які в майбутньому стануть основою фінансового благополуччя.