RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

Всі новини

2021 рік назавжди змінить життя: шість знаків Зодіаку чекають великі перемоги і успіх у 2021 році

Астрологи прогнозують, що в новому 2021 році неймовірний успіх і везіння будуть супроводжувати декільком знакам Зодіаку. Серед них - Телець, Близнюки, Терези, Скорпіон, Козеріг і Водолій.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті slovofraza.

Телець

Представникам цього знака пощастить у фінансовому плані. Гроші будуть самі плисти їм в руки, особливо в січні, березні, квітні, серпні та вересні. Корисно звертати увагу на інтуїцію, особливо в кінці весни і влітку. Зірки обіцяють Тельцяам позитивні перетворення в житті та достаток.

Близнюки

Представникам цього знака вдасться цього року здійснювати дорогі покупки, вони зможуть змінити обстановку, зробивши ремонт або відвідавши іншу країну. Особливо прихильними до Близнюків зірки будуть в першій половині року. При цьому в будь-яких діях важливо бужет проявляти трохи обережності.

Терези

Цей рік буде багатим на події для представників цього знака, їм вдасться збільшити свої доходи і покращити рівень життя. Втім, разом з перемогами можуть з'явиться і недоброзичливці. Також 2021 рік сприятливим для отримання нових знань і навчання чомусь новому.

Скорпіон

Рік почнеться сприятливо для представників цього знака, до кінця весни Скорпіонів чекає удача в фінансовій сфері. Влітку ситуація може погіршитися, зірки в цей час радять відпочити, наприклад, відправиться у відпустку. Кінець літа і початок осені буде хорошим часом для зміни свого іміджу, оновлення гардеробу і зміни стилю.

Козеріг

Початок року може скластися не найкращим чином, але вже починаючи з квітня ситуація зміниться. В цей час настане сприятливий період для покупок, роботи і нових починань, який триватиме до жовтня. Справи знову підуть в гору на початку грудня. Рік буде важливим і продуктивним для обережних представників знака.

Водолій

Представникам цього знака буде везти вже з самого першого дня 2021 року. Проблеми можуть виникнути в середині літа і в жовтні, але Водолії з ними успішно впораються, якщо не будуть панікувати. Рік Бика ідеально підходить для дорогих покупок, а також занурення в цікаву роботу. Важливо не забувати про інтереси сім'ї і власний відпочинок.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астролог Василіса Володіна склала гороскоп на 2021 рік. Деяким представникам знаків Зодіаку посміхнеться удача.