RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Бик може влаштувати проблеми зі здоров'ям: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2021 рік

Астрологи, які раніше назвали, кого в 2021 році чекає шлюб і поповнення сім'ї, дали важливе попередження для всіх знаків Зодіаку про те, кого і які чекають ризики для здоров'я.

Гороскоп здоров'я на 2021 надала відомий український астролог Аріна Артуровна, передає РБК-Україна.

Експерт рекомендує взяти його до уваги по знаку Асцендента, оскільки так прогноз на рік працює ефективніше.

Овен

Для Овнів небезпечним місяцем стане січень, їм в цей час варто поберегти себе і не вживати велику кількість алкогольних напоїв, інакше це позначиться в довгостроковій перспективі погано. Зірки радять вести здоровий спосіб життя, сісти на дієту і привести себе в порядок. Найкращий для цього період - з кінця березня і в квітні.

Телець

З січня по березень і в жовтні Тельцям треба бути більш обережними, оскільки в ці періоди можуть загостритися хронічні хвороби, можливі застуда, запальні захворювання. Особливу увагу слід приділити горлу і органам дихання.

Близнюки

Проблеми зі здоров'ям можуть чекати Близнюків у березні, червні і листопаді. В цей час будьте обережні за кермом і в поїздках, оскільки ймовірні поломка авто та небезпечні ситуації на дорозі. Травень і вересень підійдуть для того, щоб перевірити стан свого здоров'я, провести огляди та планові операції.

Рак

Зірки радять Ракам потурбуватися про здоров'я в березні-травні, а також в грудні. У ці місяці постарайтеся мінімізувати ризик екстремальних ситуацій. Також обмежте себе у вживанні алкоголю і різних стимулюючих засобів. При найменшому нездужанні обов'язково звертайтеся до лікаря.

Лев

У січні найкраще пройти тести, здати аналізи і перевірити своє здоров'я. Цей час також буде сприятливим для лікування та проходження курсу процедур або масажів. Ризикувати здоров'ям Левам категорично заборонено в березні, квітні і червні - ці місяці загрожують травмами і ДТП. Будьте дуже обережні в кінці травня і у вересні.

Діва

В 2021 році хвороби не будуть надто виснажувати Дів, але слід приділити увагу кісткам, зубам і шкірі. Бережіть себе у серпні, коли для вас буде підвищений ризик травм і ДТП. У цьому році ви зможете відмовитися від поганих звичок і алкоголю, почати здоровий спосіб життя, прищепити собі дисципліну, загартовування і ранні підйоми.

Терези

З січня по березень включно у житті представників знаку можуть виникати небезпечні ситуації, пов'язані з вашими знайомими, вашим домом або з вами особисто. Ви можете зіткнутися з негативною інформацією або звісткою про чиюсь смерть. Сприятливою подією періоду може стати відмова від шкідливих звичок раз і назавжди.

Скорпіон

Проблеми зі здоров'ям у Скорпіонів можуть початися з грудня 2020 року, тож гороскоп рекомендує здати всі аналізи і пройти обстеження у січні. Також погане самопочуття можливе в березні-квітні - у цей період максимально поберегти себе і відмовитися від спиртного.

Стрілець

Періоди січня-березня і травня-червня можуть стати критичними в плані здоров'я Стрільців. В цей час можуть загостритися хронічні захворювання, а також зросте ризик вірусних інфекцій. У ці періоди побережіть себе, будьте обережні за кермом і в поїздках.

Козеріг

Для Козерогів може стати травмонебезпечним період з березня по квітень, а також липень. У червні сприятливо проводити обстеження і отримати рекомендації з приводу лікування. Також у ці періоди великі ризики аварій на підприємстві або виробництві.

Водолій

Водоліям у 2021 році слід пильнувати своє здоров'я цілий рік. Особливу увагу приділіть кісткам, хребту, зубам, шкірі і волоссю, щоб не посивіти раніше часу. У липні-серпні рекомендується пройти повний мед огляд і здати аналізи.

Риби

У січні-березні для Риб буде високим ризик ДТП і поганого самопочуття через високу ступінь депресії і нервозності. Також побережіть себе і не ризикуйте в липні та жовтні.

Раніше "Апостроф" писав про те, що 2021 рік переверне життя двох знаків Зодіаку - Вольф Мессінг називав їх "обраними".