RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Бик принесе гідну винагороду: п'яти знакам Зодіаку не варто втрачати надію і боятися труднощів

Астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, для яких 2021 рік, який пройде під покровительством Білого Металевого Бика, стане успішним періодом і змінить їх життя на краще.

Про це пише видання "Так просто".

Овен

Для Овнів майбутня весна стане часом великих змін. Однак для цього представникам даного знаку доведеться визначитися, що для нього важливо і в якій справі вони бажають домогтися успіху. Потрібно буде відкинути лінь і взятися за роботу з ще більшою ретельністю. Можливо, нарешті слід записатися на курси або пройти тренінг особистісного росту. А ось восени 2021 року доведеться більше часу приділити особистому життю.

Телець

Перше півріччя виявиться ідеальним для корисних знайомств і налагодження хороших контактів. Якщо Тельці зможуть правильно визначити мету і до весни активно взятися за роботу, то вже до серпня вийде втілити в життя більшу частину задуманого. Для творчої роботи найсприятливішими виявляться дні молодиків, а в особистому житті Тельців якісні зміни відбудуться ближче до осені.

Діва

Початок року у Дів буде важким, тому гороскоп радить їм грамотно розподіляти сили. Як тільки з'являється можливість для відпочинку, потрібно відпочивати. Навесні справ буде напрочуд мало, тому не зайвим буде в цей період перепочити та набратися сил перед великою кількістю літніх турбот. В цілому 2021 обіцяє бути хорошим, і працьовиті Діви, в кінці кінців, отримають гідну винагороду за свою працю.

Стрілець

Для представників даного знаку важливо ще на початку року визначити для себе головні пріоритети на 2021 рік і розпланувати все таким чином, щоб ці пріоритети враховувалися щодня. До літа справи на всіх фронтах йтимуть вдало, а от потім можуть початися проблеми. Але не панікуйте і не робіть необдуманих вчинків: ситуація згодом виявиться не такою поганою, як здалося спочатку.

Водолій

2021-й рік обіцяє стати для Водоліїв надзвичайно успішним. В середині року зірки віщують труднощі, які будуть випробовувати Водолія на міцність, але відступати не варто - тільки так можна добитися бажаного. До того ж не забудьте, що вже в перший тиждень січня варто вибудувати чіткі плани на майбутній рік.

Як повідомляв "Апостроф", 2021 рік Бика обіцяє приємні зміни в особистому житті багатьох знаків Зодіаку. До них прийде світле і чисте почуття любові, а закохані пари зможуть об'єднатися у шлюбі і зіграти весілля.