RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Бик погано вплине на здоров'я: семи знакам Зодіаку варто бути обережнішими у 2021 році

2021 рік стане не для всіх вдалим в плані здоров'я, його слід особливо берегти представникам семи знаків Зодіаку.

Про це повідомляє астролог Марина Скаді на своєму YouTube-каналі.

Телець

Налаштуйтеся на здоровий спосіб життя в першій половині року. Підвищити імунітет допоможуть правильне харчування і фізичні навантаження. Будьте уважні до споживання ліків, алкоголю і дотримання дієт.

Друга половина року буде краща в плані здоров'я. Цей час добре підійде для боротьби з безпліддям. Також добре лікувати пухлини, наслідки променевих уражень, отруєнь, інфекційних захворювань. У разі необхідності період сприятливий для операцій.

Близнюки

У першій половині року краще пройти медичне обстеження. Особливих проблем може не бути, тому що ви будете себе почувати добре і бадьоро. Можна зайнятися профілактикою, поїхати в оздоровчий комплекс. Також це гарний час для лікування зубів, збільшення фізичних навантажень, лікувальної гімнастики для спини.

Збої в організмі можуть початися з середини липня. Не переїдайте і не перенапружуйтеся. Особливо стежте за роботою серця і печінки. Цей час несприятливий для вагітності.

Рак

Рік в цілому сприятливий для здоров'я. Хронічні хвороби можуть піти. Ви можете планувати вагітність або лікуватися від безпліддя (особливо влітку) - це принесе результат.

Можуть бути ризики для здоров'я - травми, переломи. Гірше буде стан у людей, які страждають порушеннями серцево-судинної системи. Будьте уважні, можна отримати ускладнення після простудних захворювань.

Лев

Вам слід зміцнювати імунітет. Будьте уважні і до психологічного стану здоров'я, не виключені депресії. Високий ризик лікарських помилок.

Людям з хронічними хворобами може стати гірше. Можуть виникнути проблеми з опорно-руховим апаратом, серцево-судинною системою і з зубами (краще лікування відкласти до літа).

Діва

Рік хороший для вагітності і боротьби з безпліддям. Також будуть корисні профілактичні заходи.

Важко хворі люди відчуватимуть збільшення енергії. Їх стан покращиться.

Час підходить для спорту, але варто стежити за своїм самопочуттям.

Можуть з'явиться хвороби з прихованим перебігом. Особливо слід бути обережними хворим нирковими захворюваннями, гіпертонічною хворобою, цукровим діабетом.

Козеріг

Для вас рік виявиться складним. Психологічний стан може погіршити самопочуття. Захворювання можуть перейти в хронічні. Особливо це стосується проблем опорно-рухового апарату і шкірних хвороб.

Також збільшується ризик травм і нещасних випадків. Зменшиться він влітку, коли погода подарує найкращий настрій і ви відчуєте прилив сил.

Слідкуйте за травною системою. Якщо є захворювання печінки, то лікуйте її влітку.

Водолій

Втома буде супроводжувати вас протягом року. Ви будете відчувати спадання енергії. Намагайтеся не впасти в депресію - вона може погіршити стан.

Є ризик нещасних випадків. Також можливі проблеми з зубами. Не перевантажуйте себе, особливо влітку. Але цей період підійде для схуднення.

2021 рік підходить для планування дитини.

Як повідомляв "Апостроф", астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, для яких 2021 рік, який пройде під заступництвом Білого Металевого Бика, стане успішним періодом і змінить їхнє життя на краще.