RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Названо п'ять знаків Зодіаку з "темною" душею - за посмішкою може ховатися ненависть

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких можна віднести до найзліших серед небесної плеяди. Це люди, яким не під силу стримувати свою темну сторону, і вони її і не намагаються приховувати.

Про це пише "Рамблер. Гороскопы".

Овен

Хоча Овен в цілому дуже непогано ладнає з оточуючими, особливо, коли в чомусь зацікавлений, він може впадати у невмотивовані напади нетерпимості і гніву. У ці моменти Овен погано розуміє, хто перед ним і які наслідки це матиме, тож може наговорити зайвого навіть тим, від кого залежить. Однак визнати свої помилки і попросити вибачення Овнам не під силу - тут вступає в дію демон малодушності і зла.

Тілець

Представники цього знаку відомі своєю флегматичністю, яка приховує потужні демонічні сили впертості і жадібності. Як тільки питання торкнуться матеріальної сторони життя Тельців, їх демони тут як тут - і людина, яка тільки що була милою і доброзичливою, відразу стає справжньою упертою скнарою. Коли Тельці в такому настрої, у них марно щось просити: він краще розтринькає або викине це сам, ніж віддасть тому, хто просить.

Близнюки

Ці люди здаються зовні дуже життєрадісними, але мало хто знає, наскільки вони підступні. За маскою комунікабельності Близнюки ховають брехню і фальш, які особливо помітні в любовних відносинах. Близнюки схильні часто змінювати партнерів і можуть навіть вести паралельну гру відразу на декількох фронтах. При цьому Близнюки не відчувають жодних докорів сумління, навіть якщо схема розкриється і про їхні зради стане відомо.

Скорпіон

Про чарівність Скорпіонів ходять легенди, але зовнішній блиск в будь-який момент може обернутися люттю, якщо ви навіть ненароком зробите щось, що суперечить очікуванням Скорпіона. Він обожнює владу і завжди вимагає визнання своїх заслуг оточуючими. Якщо хтось виявить свою неповагу або найменший непослух, помста Скорпіона буде жорстокою незалежно від масштабу скоєного.

Козеріг

Це один з малоемоційних зовні знаків, але за маскою холодності Козероги вміють тримати себе в руках і по його вчинках рідко можна здогадатися, що ж саме відбувається у нього всередині. А там живе "темний" демон холодної байдужості, який з легкістю перетворить Козерога на безсердечну людину з кам'яним серцем. Він не вибухне від люті і не стане мстити, але покарає свого "кривдника" холодним поглядом або порве всі відносини, не пояснюючи причин.

Як повідомляв "Апостроф", 2021 рік Бика обіцяє приємні зміни в особистому житті багатьох знаків Зодіаку. До них прийде світле і чисте почуття любові, а закохані пари зможуть об'єднатися у шлюбі і зіграти весілля.