RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Три знака Зодіаку володіють магічними здібностями - Бик готує їм великий "сюрприз"

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які мають магічний дар, а також склали гороскоп для них на 2021 рік.

Про це повідомляє volkovysk.by.

Скорпіон

У цього знака є здібності до магії. Вони володарі гарної інтуїції. Також Скорпіони відмінно впливають на інших людей, вміють маніпулювати ними.

Одиноким представникам цього знаку не варто постійно міняти партнерів і гнатися за ідеалом. Так можна не отримати дійсно свою людину.

Люди, які вже пов'язані узами шлюбу, повинні відволіктися. Поїдьте зі своєю половиною на відпочинок, влаштуйте романтичні побачення. Це допоможе зміцнити союз, можливо навіть скоро з'являться спадкоємці.

Водолій

Ви маєте талант в області білої магії. Також є талант до астрології та нумерології. Ви прекрасно впораєтеся з картами Таро.

У цьому році на вас чекають нові знайомства. Але для цього необхідно бути до них відкритими. Жінки зможуть вибирати серед шанувальників. На них чекають зміни, можливо навіть в роботі.

Водолії в стосунках не повинні багато критикувати партнера.

Рак

Ви здатні до магії, в силі її опанувати. Ви можете використовувати свій дар для допомоги людям, на благо близьким і рідним. Також ваша сильна сторона - інтуїція.

В цьому році емоції будуть брати верх. Ви зможете самі знайти відповіді на багато питань для себе. Головне обміркувати все і зосередитися. 2021 рік цьому сприятиме.

Для тих хто в шлюбі зірки радять переглянути деякі принципи життя. Самотні Раки повинні трохи заспокоїтися і подумати про відносини. Для представників знака, хто має партнера, вже час переходити на нову стадію відносин.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали знаки Зодіаку, яких можна віднести до найлютіших серед небесної плеяди. Це люди, яким не під силу стримувати свою темну сторону, але вони її і не намагаються приховувати.