RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Потрібно правильно розподіляти сили: гороскоп Глоби на 2021 рік для зодіакальних знаків Землі

Відомий провісник Павло Глоба розповів про те, яким буде рік Бика для трьох знаків Зодіаку. За його словами, 2021 рік буде енергійним і цікавим, також він поділився секретом, як збільшити шанси на успішний рік.

Про це пише сайт Езотерика та Психологія

Тілець

Перші півроку для представників цього знака Зодіаку - ідеальний час, для того щоб обзавестися новими знайомствами. Якщо Тільці правильно визначають мету і до весни візьмуться за роботу, то вже до серпня вони зможуть втілити більшу частину задуманого в реальність. Для творчої роботи найбільш сприятливими виявляться дні нового місяця. В особистому житті Тільця зміни відбудуться лише до осені.

Діва

Початок цього року буде не самим хорошим для Дів, їм потрібно буде зайнятися собою і вирішити всі проблеми. Коли з'явиться можливість для відпочинку, нею відразу ж необхідно скористатися. У весняний період справ буде дуже багато, тому бажано набратися сил. Цей рік буде дуже хорошим, ближче до осені Діви зможуть отримати винагороду за свою працьовитість.

Козеріг

За словами Павла Глоби, 2021 рік принесе Козерогам багато хороших подій. Козероги будуть особливо успішними в фінансових справах. Якщо Козероги давно збирають кошти на щось дуже потрібне, зовсім скоро у них з'явиться чудова можливість просунутися в цьому питанні. В особистому житті все буде добре. На роботі потрібно постаратися не переробляти і не відчувати стану здоров'я на міцність, інакше до весни 2021 року воно погіршиться. Вирішувати проблеми в такому випадку буде не дуже приємно. Потрібно пам'ятати про відпочинок.

Як писав "Апостроф" раніше, названі два знаки Зодіаку з найбільш руйнівною енергетикою - приносять біди і горе