RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Названо три знака Зодіаку з "чорної душею" - Бик допоможемо їм досягти поставленої мети

Астрологи склали гороскоп на лютий 2021 року Бика для трьох знаків Зодіаку, яких називають представниками людей "з чорним серцем".

Відповідний астрологічний прогноз опубліковано на сайті slovofraza.

Телець

У представників цього знака душа чорна через те, що вони власники, прагнуть все контролювати і дуже ревниві. Лютий для Тельців стане часом змін, Венера наповнить їхнє тіло і душу найпотужнішою енергією, вони зможуть позбутися негативних установок, які гальмують розвиток і заважають реалізувати весь їхній величезний потенціал. Енергетичні запаси Тельців будуть рости вже з перших днів місяця, головне - не пасувати перед труднощами.

Скорпіон

Оточуючим Скорпіон здається нешкідливим, проте це тільки видимість, його душа темна. З цими представниками Зодіаку в лютому можуть відбутися справжні чудеса, зокрема багато негараздів і проблем вирішиться самі собою. Скорпіони зможуть з головою зануритися в роботу, любов, справи по дому. Корисно вивчати щось нове, знайти новий приклад для наслідування або навіть зустріти людину, яка буде їх надихати.

Козеріг

Хоча цей знак зодіаку з темною душею, проте його представники нікого не відштовхують, а навпаки - притягують. У Козерогів в лютому починається час великих любовних перемог. Також цей місяць прекрасно підходить для вивчення мов, почала навчання чомусь новому. Успіх чекає всіх представників знака, які прагне змін. Не потрібно прагнути до стабільності, а сміливо рухатися вперед.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найбільш підлих знаків Зодіаку і склали їх гороскоп.