RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

13 травня

Всі новини

У них темні душі: астрологи назвали чотири "демона" за гороскопом - що на них чекає в 2021 році

Раніше астрологи розповіли про найбільш заздрісних представників зодіакального кола, тепер же вони назвали чотири знака Зодіаку, які мають важку енергетику.

Про це пише volkovysk.by, а Мarie Сlaire розповідає, що чекає на них у цьому році.

Скорпіон

Своєю важкою енергетикою представники знака зобов'язані своїй керуючій планеті Плутон. Його вібрації неймовірно сильні і ця невгамовна енергія має негативне забарвлення. Якщо звернутися до міфології, натуру Скорпіона можна порівняти з Веліалом, який відрізнявся віроломністю, хитрістю і схильністю до обману.

У цьому році Скорпіонів потягне на подвиги - як виробничі, так і особисті. Можливі подорожі, які подарують нові враження. Зірки радять, піднімаючись по кар'єрних сходах, не забувати про відпочинок.

Овен

Овну властиві нестриманість, труднощі з самоконтролем і безглуздість. Ці якості йому "дарує" Марс. Крім того представники знака можуть бути вкрай егоїстичними. У стані люті Овни нагадують демона Аввадона, що прагне до руйнувань.

2021 рік стане для Овна успішним, Бик симпатизує йому. Все буде виходити досить легко. Не виключені як фінансовий прибуток, так і подорожі в жаркі країни. Ближче до жовтня представники знака встануть перед важливим вибором.

Козеріг

Козероги розумні і небезпечні - особливо для тих, кому не пощастило перейти їм дорогу. Вони бувають похмурими і холодними. Першими вони практично ніколи не нападають, але і співчутливості у долях інших від них годі й чекати. Символом Козерога є голова козла, а схематичне зображення дуже нагадує печатку демона Бафомета.

Цього року Козеріг буде впевнено рухатися до своїх цілей. При цьому доведеться боротися - але не з конкурентами, а з власними слабкостями. Щоб уникнути тупиків, треба проявляти гнучкість.

Водолій

Планета Водолія Уран приглушує в ньому людяність і культивує егоїзм, дає схильність до усамітнення і формує своєрідну систему цінностей. Ці люди здаються трохи відстороненими і дистанціюються, коли потрібна їхня допомога. Якщо проводити паралель з міфологією, Водолія можна асоціювати з Астаротом. Цей демон наділений мудрістю і, але свій творчий хист він використовує на зло іншим.

2021 рік може стати часом змін на краще в житті Водолія, але поспішати робити рішучі кроки не варто. Необхідно все обдумати і зважити. В цілому рік буде сприятливим - представники знака будуть здорові і фінансово забезпечені.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку найбільш везучий і щасливий.