RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

Бик готує фатальні зміни: у 2021 році три знаки Зодіаку може наздогнати біда

2021 рік, який пройде під покровительством Білого Металевого Бика, буде легшим за попередній для більшості знаків Зодіаку. Комусь пощастить, хтось залишиться при своєму, але деякі представники зодіакального кола ризикують втратити все, що мали. Астрологи назвали три знаки, яких у 2021 році обмине удача, а доля намагатиметься підставити їм підніжку.

Про це пише видання Infox.

Близнюки

Для Близнюків рік Білого Металевого Бика може стати одним з найскладніших. У цей період в їхнє життя можуть увірватися фатальні події, трагічні моменти і просто неприємні сюрпризи. Все це можна подолати, але Близнюкам необхідно буде зробити серйозну переоцінку цінностей, навчитися слухати не тільки себе, а й інших людей, щоб не зациклюватися на власних прикрощах та невдачах. Люди цього знаку можуть отримати допомогу з несподіваного боку, від людей, яких Близнюки раніше просто не помічали. Це відкриття допоможе Близнюкам багато чого переосмислити, вирішивши професійні проблеми і знайшовши близьку людину.

Лев

Символ 2021 року Бик і Лев, м'яко кажучи, несумісні тварини. Тому представників сузір'я Лева найближчі 12 місяців чекає чимале навантаження, конфлікти, невдачі в справах і в особистому житті.

Хоча Леви вважаються переможцями, вони вміють знаходити вихід із найскладнішої ситуації і в цілому вони по життю щасливі, в 2021 році їм доведеться більше думати не про те, як рухатися вперед і заробляти, а про те, щоб зберегти нажите. Тут йдеться і про кар'єру, і про бізнес, і про сімейні стосунки.

Скорпіон

Найважче за всіх, мабуть, в 2021 році буде Скорпіонам. Незважаючи на свій залізний характер і завзятість, хвиля невдач в житті Скорпіонів може стати причиною нервових зривів і тривалих депресій. Астрологи радять Скорпіонам в 2021 році навчитися терпінню і всепрощення, щоб вийти з мінімальними втратами. Також не варто в своїх бідах звинувачувати інших людей і зриватися на своїх близьких. Інакше так недалеко і до втрати сім'ї.

Як розповідав "Апостроф", для чотирьох знаків Зодіаку лютий стане вдалим часом в особистому житті.