RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Названо п'ять найбільш нудних знаків Зодіаку - зациклені на собі і схильні до занудства

Раніше астрологи розповіли про найрозумніших представників гороскопу, тепер же вони назвали п'ять найбільш нудних знаків Зодіаку.

Про це пише Vesiskitim.

Козеріг

Цей знак вважається найбільш нудним з усіх. Ці люди з дитинства замкнуті і цураються компаній своїх ровесників. Те, що подобається їм, ця дитина, що рано дорослішає, вважає дурним і несерйозним. Дорослі Козероги часто відрізняються песимізмом та холодністю.. До того ж вони схильні зациклюватися на проблемах, що наводить на оточуючих тугу.

Діва

Діва постійно вишукує в усіх недоліки, а знайшовши - повідомляє про них. Представники знака мають в голові власні ідеальні уявлення і негативно ставляться до тих, хто хоч якось відхиляється від еталонної картини їх світу. Однак Діва і сама страждає від своєї надмірної вимогливості, встановлюючи високу планку не тільки для інших, але і для себе. Поруч з нею буває некомфортно і невесело.

Лев

Цей знак яскравий, однак поряд з ним цілком можна занудьгувати. Вся справа в тому, що він поглинений виключно собою і в упор не помічає оточуючих. Він говорить виключно про себе, потреби і бажання інших йому нецікаві. При першому знайомстві люди зазвичай зачаровані Львом - тим сильніше розчарування, що наступає потім. Через марнославство і самозакоханість з цими людьми буває дуже нудно.

Риби

Представники цього знака дуже вразливі. Їх здатне зачепити будь-яке необережно сказане слово. До того ж Риби не вміють контролювати свої емоції, тому за ними закріплюється репутація скигліїв. Їм потрібно, щоб їх постійно втішали. Вони накопичують негатив і поступово занурюються в глибоку меланхолію. Це не сприяє бажанню людей перебувати поруч.

Тілець

Тілець наполегливий і цілеспрямований. Це хороші якості, але йому заважає вимогливість до себе. Цей знак Зодіаку встановлює високу планку і прагне досягти її будь-що. Якщо щось не виходить, він готовий розбитися, аби довести самому собі свою спроможність. Через свою впертість він може бути нудним навіть для себе. Зірки радять відмовитися від насильства над собою.

Раніше "Апостроф" розповідав про найбільш злі знаки Зодіаку.