RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Названо чотири найрозпусніші знаки Зодіаку - дуже "гарячі" і люблять експерименти

Астрологи розповіли про представників знаків Зодіаку, які спочатку здаються скромниками, а потім їхнім партнерам доводиться червоніти від збентеження.

Гороскоп найрозпусніших знаків опубліковано на сайті rambler.ru.

Скорпіон

Хоча представники цього знаку належать до Водної стихії, але вони дуже гарячі. У них не тільки важкий характер, але і надзвичайна пристрасність. Жінки можуть здивувати тягою до незвичайної обстановки, оригінальною білизною і бажанням експериментувати. Скорпіони чоловічої статі завжди ставлять на перше місце інтереси партнера.

Водолій

Представники цього знаку також люблять гострі відчуття і постійно шукають щось незвичайне і нове. Водолії завжди будуть прагнути до того, що ще не досягнуто. Для них також характерна особлива чуттєвість.

Діва

Спочатку представники цього знаку здаються дуже скромними, але при духовному зближенні несподівано відкривають свою чуттєву сторону. Астрологи говорять про чоловіків цього знаку як про прекрасних коханців, дбайливих до партнерки в інтимній сфері і в емоційному плані.

Стрілець

Більшість представників цього знаку є завойовниками, які можуть витратити багато часу і сил, щоб домогтися вподобаної людини. Чоловіків-Стрільців виділяє вміння красиво залицятися і цінувати своїх обраниць. Жінки можуть бути трохи стервами, але серед їх прихильників переважають ті, яким це подобається, а ті з них, які зуміють добитися прихильності, незабаром переконуються, як їм пощастило.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найвірніші знаки Зодіаку, з якими ідеально будувати сім'ю.