RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Названо три знаки Зодіаку, яким загрожує бідність і злидні на пенсії - це буде розплата за все

Астрологи, які раніше визначили найбільш цілеспрямованих представників Зодіаку, назвали, кого з представників зодіакального кола чекає важка старість. Вийшовши на пенсію, ці знаки найчастіше стикаються з самотністю і злиднями.

Про це пише видання Clutch.

Овен

Овни зазвичай проводять залишок життя на пенсії десь на лавочці в будинку для літніх людей. Вони працювали все життя, наполегливо домагалися мети, вибудовували свій світ по цеглинці, але в кінці життя цього всього у них більше немає. Так Овни отримують розплату за жорсткість свого характеру: вони вміють заробляти гроші, але у них не дуже виходить будувати відносини. Частенько вони ображають людей, а домочадців дістають причіпками і агресією, адже це найскандальніші знаки Зодіаку.

Тому ближче до старості родина може навіть відвернутися від вічно незадоволених Овнів і влаштувати їх в будинок для людей похилого віку, щоб вони більше нікого не діставали своїми причіпками.

Близнюки

Близнюки можуть створити велику сім'ю і, звичайно, розраховують на віддачу і хорошу старість. Але ці знаки Зодіаку можуть примудритися за життя так і не накопичити навіть невеликої кількості грошей - економія для представників цього знаку не відома.

В старості Близнюки починають все тягнути в будинок і стають дуже хазяйновитими, хоча розумна економія їм так і не відкривається. Близнюки гніздяться і облаштовують будинок замість того, щоб збирати гроші на щось суттєве, а в підсумку отримують не надто велику пенсію, адже домагатися кар'єрних висот протягом життя вони теж не навчилися.

Водолій

Водолії рідко прагнуть до фінансового збагачення протягом життя, а також не намагаються створити сім'ю. Тож в старості Водолії залишаються вічно вільними самітниками - це знак Зодіаку, який завжди на своїй хвилі і якому все людське буває чуже.

Тому не дивно, що Водолії зустрічають старість на самоті та у злиднях. При цьому Водолій не бачить нічого поганого в тому, щоб бути вільним. Що для одного самотність, то для іншого можливість дихати на повні груди.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які є найбільш добродушними - ці люди мають "золоте" серце.