RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Два знака Зодіаку мають потужний магічний дар - може принести всім велику шкоду

Раніше астрологи розповіли, кому з представників гороскопу випаде шанс розбагатіти в 2021 році, а тепер назвали два знака Зодіаку, які володіють особливим магічним даром.

Про це пише "Експрес газета".

Овен

У Овна дуже сильне енергетичне поле і воля. Цей знак не тільки повністю контролює власне життя, але також здатний підпорядковувати собі інших людей. Цим людям ніколи не вистачає часу, щоб сповільнитися і прислухатися до себе. Через це вогненний характер Овна часто перетворює його енергію з творчої в руйнівну. Щоб керувати своїми магічними здібностями, Овну необхідно навчитися самоконтролю.

Скорпіон

Найсильніша енергетика Скорпіонів змітає все на своєму шляху і буквально трансформує навколишній світ. Представники знака, часто навіть не усвідомлюючи цього, за допомогою своїх магічних здібностей змушують життя текти так, як їм потрібно. Однак їм, як і Овнам, відчайдушно не вистачає самоконтролю. В одну мить вони можуть зруйнувати все, що так довго будували. Астрологи радять Скорпіону усвідомити свій дар і сприймати його як небезпечну зброю, якою життєво важливо навчитися користуватися.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали шість знаків Зодіаку, на яких чекає бурхлива старість. Вони до кінця зберігають молодість в душі і радіють життю.