RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Рік Бика переверне з ніг на голову життя двох знаків Зодіаку - Мессінг вірив в їх особливу силу

2021 рік, який пройде під покровительством Білого Металевого Бика, принесе кардинальні зміни двом знакам Зодіаку, яких відомий провидець минулого століття Вольф Мессінг найбільше виділяв з зодіакального кола. Йдеться про Тельців і Близнюків - найулюбленіші знаки Мессінга.

Про це пише журнал Marie Claire.

Мессінг вважав, що Тельці і Близнюки володіють особливою силою і даром передбачення. Дані знаки Зодіаку здатні притягувати в свою долю удачу, щастя і позитивні емоції. Саме цим знакам варто чекати у 2021 році удачі і приємних змін.

Телець

Телець з Биком - одного поля ягоди. Їм буде досить легко рухатися на одній хвилі. Тельці можуть розраховувати як на випадок, так і на успіх в тих справах, до реалізації яких вони доклали руку. У 2021 році Тельцям навряд чи варто нарікати на долю - їх чекає виключно вдалий рік. Ви можете в будь-який час відкривати бізнес, робити важливі ділові пропозиції, займатися самоосвітою або відправлятися в подорож. А у серпні у представників знаку відбудуться важливі, навіть доленосні знайомства.

Близнюки

Рік Білого Металевого Бика буде вимагати від Близнюків рішучості і перегляду своїх підходів до досягнення цілей. Звичний розрахунок на успішну комунікацію з людьми не дасть очікуваних результатів. Чим частіше ви будете адаптуватися до виру подій, тим краще різні ситуації будуть складатися для вас. Вам варто робити ставку на знання і навички - це ваш головний козир на найближчий рік. У березні Близнюків очікує значний фінансовий підйом. Квітень буде хороший для різноманітних починань. Найприємніше полягає в тому, що рік буде спокійним, приємним і не принесе зайвої суєти і серйозних переживань.

Як писав "Апостроф" раніше, три знаки Зодіаку навесні поринуть у вир почуттів - зустрінуть кохання усього життя.