RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо п'ять головних нероб за знаком Зодіаку - лежать на ліжку, але хочуть багато грошей

Астрологи, які раніше визначили найбільших кар'єристів Зодіаку, назвали п'ять представників зодіакального кола, які є найбільшими неробами - ці люди мріють про великі гроші, однак є надто лінивими, щоб щось для цього робити.

Про це пише видання RSute.

Риби

Представники знаку Риб дуже дивні люди і часом навіть здається, що вони зовсім не з цього світу. Риби не меркантильні особистості і не думають про гроші, адже вони не женуться за великими досягненнями і матеріальними благами. Цей знак полюбляє спати вдень в будь-якому віці. Їхня мрія - лежати цілими днями на березі моря і нічого не робити. Для Риб прекрасно підійде якась пасивна робота, і вони будуть щасливі.

Телець

Тельці не люблять зміни, оскільки намагаються жити за правилами і не вводити нововведення. Ці люди є справжніми трудоголіками, але це їхні звичний ритм і обстановка, а ось відпочивати або подорожувати - не для них. Тельцям не подобається весь цей рух під час відпустки, тому вони обирають пасивний відпочинок на звичній дачі за містом, де зможуть відпочити і розслабитися.

Терези

Представники даного знаку ледарі, оскільки не хочуть прикладати багато сил для реалізації певної справи, і вважають за краще перекласти ці завдання на плечі інших людей. Так само і в побуті: Терези завжди будуть намагатися перекласти обов'язки на другу половинку, вимагаючи, щоб за ними доглядали, незалежно від того, чоловік це чи жінка. У роботі вони чекають, поки хтось зробить важливі процеси, і через це відтягують роботу.

Рак

Представники знака зодіаку Рак справжні ледарі, вони вибирають для себе найпростішу роботу, а інколи взагалі вважають за краще нічого не робити. Жінки-Раки в побуті дуже старанні, але що стосується професійних навичок або прагнень, то це не для них. Вони прагнуть займатися господарством, що виходить у них чудово.

Лев

Леви люблять відчувати розслабленість. Це змушує представників знаку відмовитися від прагнень в кар'єрі і стати неробами. Левам подобається жити для себе і собі на втіху. Але це більше відноситься до представників сильної статі, оскільки жінки цього знаку - активні особистості, які ніколи не сидять на місці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали кращих чоловіків за знаком Зодіаку, які можуть бути ідеальними супутниками життя.