RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

На ногах з першими променями сонця: названо три головних "жайворонки" за знаком Зодіака

Астрологи, які раніше визначили три найбільш працьовитих знаки Зодіаку, назвали головних "жайворонків" зодіакального кола - вони воліють рано вставати, щоб бути бадьорими і багато чого встигнути за день.

Об этом пишет издание StarHit.

Рак

Раки дуже цінують бадьорість і чіткість думки, тому вони дотримуються графіка, де ніч для них - це час для повноцінного відпочинку. Тому ці люди не люблять гамірні вечірки і веселі застілля, які затягуються далеко за північ. З більшим задоволенням вони проведуть цей час спокійно перед телевізором у власному ліжку і тільки так зможуть відпочити, щоб з першими променями сонця взятися за роботу.

Лев

Леви люблять дотримуватися режиму дня і усталеного розпорядку. Навряд чи Левів спокусить необдумана нічна прогулянка або несподівана поїздка. Представники цього знаку швидше виберуть знайому дорогу, своєчасну вечерю і ранній підйом на світанку, що дозволить їм відчувати себе бадьоро і впевнено.

Терези

Будильник на природному годиннику Терезів дзвонить рано, оскільки вони дотримуються правила: "Хто рано встає, тому Бог дає". Звичайно, все прекрасне і гармонійне в нашому житті надзвичайно надихає Терезів, але, тим не менш, ранкова пробіжка, романтика на світанку, запахи нового дня - все це набагато ближче серцю Терезів, ніж гамірні нічні посиденьки і веселі розваги.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які не бояться самотності.